Le Royal Ours Blanc

Alpe d'Huez, Alpen

Terug naar zoekresultaten

Waarom naar Hotel Royal Ours Blanc

In 2014 volledig gerenoveerd hotel
Direct in centrum Alpe d'Huez
Ideale locatie tijdens Alpe d'Huzes
Met wellness faciliteiten

In 2014 compleet gerenoveerd hotel

Dit comfortabele, in 2014 volledig gerenoveerde, 3 sterren hotel ligt in het centrum van Alpe d’Huez, op 100 meter van het Palais du Congres. Het hotel is omringd door diverse winkels, restaurants en gezellige terrassen. Het hotel telt 47 kamers en is één van de weinige hogere gebouwen in Alpe d'Huez. Het uitzicht over de indrukwekkende bergtoppen rondom is prachtig.

Alpe d'Huzes 2015

In 2014 deed ik zelf mee aan Alpe d'Huzes en verbleven we met ons team (en de supporters) in Hotel Royal Ours Blanc. De ligging is daarvoor ideaal en de service tijdens het evenement was geweldig. op de dag van de tocht hadden we een eigen hoekje bij de receptie waar eten en drinken klaar stond en waar we even konden rusten en samenkomen als dat nodig was. De dagelijkse leiding van het hotel was zeer begaan met het evenement.

Finish aan de overkant

De finish van Alpe d'Huzes ligt aan de overkant van het hotel tegenover het sportcentrum waar de sportmassages plaatsvinden, de wedstrijdleiding zit en waar de fietsen onderhouden kunnen worden. Kortom, een ideale plek als u mee doet aan Alpe d'Huzes.