AppartHotel Eden Prestige Les Arcs

Les Arcs - Arc 1800, Paradiski

Terug naar zoekresultaten

Waarom naar Appart'Hotel Prestige Eden Les Arcs

Kamers voor 2, 4 of 6 personen
Ontspannen in de sauna, hammam of jacuzzi
Midden in uitdagend skigebied Les Arcs

Met uitzicht op Arc 1800

Résidence Edenarc en de Appart'Hotel Prestige Eden Les Arcs openden in 2012 hun deuren in de wijk Chantel, boven het dorpje Arc 1800 maar direct aan de pistes. Résidence Edenarc bestaat uit enkele grote chalets waarin je lichte en ruime appartementen en kamers vindt, sfeervol en comfortabel ingericht. Een heerlijke wintersportlocatie!

Savoyaards, trendy en aan de pistes

De kamers van Prestige Eden Les Arcs ogen trendy en savoyaards. Wat ons vooral opviel was de fijne lichtinval, dankzij de panoramische ligging en de vele ramen. Het uitzicht vanaf de résidence is top. Je hebt een breed uitzicht op het skigebied van Les Arcs of het dorp Arc 1800 en de Tarentaise vallei. Verder ontbreekt het u niet aan luxe: er is een wellness-center met een binnenzwembad, sauna, hammam en fitness.

Levendig dorpje Arc 1800

Arc 1800 ligt midden in het skigebied van Les Arcs. In het skigebied is Arc 1800 het grootste en meest gezellige wintersportdorp. Er is een breed aanbod aan winkels, terrasjes, restaurants en cafés op ca. 600 meter; altijd leuk om na het skiën doorheen te wandelen. Voor de winter van 2015|2016 wordt er vanaf dit deel in Arc 1800 een voetgangerslift gemaakt om ook 's avonds makkelijk het dorp te kunnen bereiken.