Flaine Montsoleil Les Terrasses d'Eos

Flaine, Le Grand Massif

Terug naar zoekresultaten

Waarom naar Les Terrasses d'Eos

Aan de piste gelegen
Ruime appartementen tot 10 personen
Wellness centrum met o.a. zwembad
Gevarieerd en uitdagend skigebied

Waarom Les Terrasses d'Eos in Flaine

Flaine Montsoleil, een wijk in Flaine net boven het centrum, is van de makers van het dorp Arc 1950 in Les Arcs. Een wintersportvakantie in sprookjessfeer beleven. Dat is wat de (Canadese) makers van Arc 1950 voor ogen hadden. En dat is ook in Flaine gelukt. Het wijkje ligt bergopwaarts, tussen het moderne, kunstzinnige Flaine Centrum en het Scandinavisch getinte Hameau de Flaine in én bovendien direct aan de piste.

Traditioneel wintersport in Flaine

Geheel in contrast met het moderne Flaine is de bouwstijl van Les Terrasses d'Eos puur traditioneel, met hout en steen. Het interieur is wel hedendaags en net als in Arc 1950 sfeervol en comfortabel met mooie slaapkamers en dito badkamers.

We vinden hier een ondergrondse parking, zodat kinderen alle ruimte hebben om te spelen. Skiën gaat van en tot de deur dankzij de nieuwe stoeltjeslift. Een wellness met verwarmd buitenbad, sauna, jaccuzi, hammam en fitnesfaciliteiten maakt het beeld compleet.

Nieuw zusje geopend... Les Terrasses d'Hélios

In de winter 2014|2015 openden de deuren van Les Terrasses d'Hélios dat direct naast Les Terrasses d'Eos ligt. Net zo comfortabel, ook aan de pistes gelegen, ook met wellness maar net weer even moderner en weer meer van deze tijd ingericht. Neem een kijkje bij Les Terrasses d'Hélios.