Le Royal Ours Blanc

Alpe d'Huez, Alpe d'Huez

Terug naar zoekresultaten

Waarom Le Royal Ours Blanc?

In het centrum van Alpe d'Huez gelegen
Volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht
Meest markante gebouw van Alpe d'Huez
Uitdagend skigebied
Goede wintersportsfeer
Prima service

Relaxte wintersportsfeer in top-skigebied

Le Royal Ours Blanc ligt in het centrum van Alpe d'Huez en is in 2014 volledig opnieuw ingericht. Het markante gebouw, een hoge toren met leuke kleine, ronde ramen biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. Zeker vanuit de kamers met balkon op het zuiden. Bovendien ligt het hotel in Alpe d'Huez dat een uitstekend skigebied kent. Groot, hoog, zonnig en met een grote variatie in kleuren pistes.

BIJkomen van een dag in de sneeuw

Het hotel is opnieuw ingericht en de architect heeft bedacht dat het thema alles met BIJen te maken heeft. De kleuren wit en geel, de honingraat structuur die overal terugkomt en in de brochures wordt zelfs melding gemaakt dat het in de kamers van Le Royal Ours Blanc uitstekend BIJkomen is na een dag skiën. Net als de BIJen die een dag op zoek zijn gegaan naar honing. Kortom, hier moet u BIJ zijn. Voor uw volgende wintersport BIJeenkomst is Le Royal Ours Blanc the place to beeeeee.

Prima ligging in gezellig Alpe d'Huez

Le Royal Ours Blanc ligt in het centrum van Alpe d'Huez. Winkels, skishops, goede restaurants, de supermarkt, de ijsbaan... alle liggen ze in de directe omgeving van het hotel. Zelfs het sfeervolle Vieux Village van Huez met kleine en leuke straatjes (én een goed restaurant voor lunch en diner) ligt maar op 10 minuten wandelen.

Alpe d'Huez is wellicht als skigebied nog niet zo bekend maar het is absoluut de moeiten waard. Kunnen we u wellicht overhalen om een weekje wintersport in het prima Le Royal Ours Blanc te komen proberen?