Le Royal Ours Blanc

Alpe d'Huez, Alpe d'Huez

Terug naar zoekresultaten

Algemeen Le Royal Ours Blanc

Le Royal Ours Blanc herbergt 46 kamers voor 2 tot 4 personen. Er zijn 4 type kamers: de classique kamer, superieure kamer, de familiekamer en de suite. Het ontbijtbuffet wordt in de ontbijtzaal geserveerd maar u kunt ook kiezen voor een room-service ontbijt. Ontbijten kan van 7u30 tot 10u00, dus een beetje uitslapen is ook nog mogelijk. U verblijft in Le Royal Ours Blanc naar keuze op basis van logies en ontbijt of halfpension.

Alle kamers op een rij:

Het in 2014 volledig gerenoveerde en op nieuw ingerichte Le Royal Ours Blanc heeft een gedaanteverwisseling ondergaan. Er zijn nu 4 type kamers beschikbaar.

2-persoonskamer Classique
groot 2-persoonsbed
kluisje
telefoon
badkamer met douche, haardroger en apart toilet
sateliet-TV
gratis WiFi

2-persoonskamer Superieure
Het bijenkorf-concept vinden we hier terug in de cocoon-achtige sfeer en de kleuren wit en geel. Het geeft de kamer een warme uitstraling. In de superieure kamer:
groot 2-persoonsbed
kluisje
telefoon
badkamer met douche, haardroger en apart toilet
sateliet-TV
gratis WiFi

De Familiekamer voor max. 4 personen
Families tot 4 personen logeren comfortabel in de familiekamers die alle een balkon op het zuiden hebben. De ideale plek om nar het skiën nog even in de zon te zitten. In de familiekamer:
groot 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden
kluisje
telefoon
balkon op het zuiden
badkamer met douche en haardroger
sateliet-TV
gratis WiFi

De Suite voor max. 2 personen
De suites in Le Royal Ours Blanc hebben een lounge hoek waardoor het een ruime kamer wordt voor max. 2 personen. Ook hier komt het bijen-thema terug en de architect bedacht dat dit een heerlijke plek is om bij te komen na het skiën. Net als de bijen als ze terugkomen van het zoeken naar honing... tja, wat we hier ook van vinden, de suite is een mooie, luxe kamer voor een week wintersport in Alpe d'Huez. In de suite:
bed van 2m00 x 1m80
lounge
kluisje
telefoon
grote badkamer met douche en haardroger
sateliet-TV
gratis WiFi
balkon

Faciliteiten:

• Restaurant met traditionele, Savoyaardse keuken. Een all-inclusive optie betekent dat u ontbijt, een lunch voor onderweg, wat snacks en het buffet-diner heeft inbegrepen.
• Bar die van 's ochtends 10:00 tot 's avonds 22:00 geopend is.
• Salon/bar
• Open haard
• Seminar/vergaderruimte voor 20 - 38 personen

Wellness
De SPA van Le Royal Ours Blanc omvat een binnenzwembad, een sauna en een hammam. Op afspraak (via de receptie) zijn er diverse massage - en schoonheidsbehandelingen mogelijk.

Verzorging

U verblijft in Le Royal Ours Blanc naar keuze op basis van logies & ontbijt of halfpension.
NB: voor de diners op Kerstavond (24/12/2017) en Oudejaarsavond (31/12/2017) geldt een verplichte toeslag wanneer op basis van halfpension wordt geboekt (is reeds in de prijzen verwerkt).