Résidence Amara

Avoriaz, Les Portes du Soleil

Terug naar zoekresultaten

Waarom Résidence Amara in Avoriaz?

Luxe appartementen, max. 10 personen
Indoor-zwembad met kinderbad
Méér dan 650 km skipistes

Topaccommodatie in Portes du Soleil: Amara

Résidence Amara is een heus prestige-project, volledig uit de grond verrezen naast de entree van het autovrije dorp. Het is dan ook meteen de enige résidence in Avoriaz waar je de auto onder je appartement kunt parkeren. Zie daar het eerste grote voordeel. De vijf résidences Amara herbergen comfortabele en vooral erg sfeervolle appartementen voor 2 tot 10 personen. Met voldoende slaapkamers: voordeel twee!

Als een minidorpje
Résidence Amara oogt als een mini-dorpje. Op de begane grond vind je winkeltjes, skiverhuur, restaurants, skischool, supermarkt; alles is bij de hand. Gasten mogen gebruik maken van de indoor SPA in het hoofdgebouw (behandelingen tegen betaling) met o.a. indoor zwembad en sauna. Het deed ons een beetje aan Arc 1950 denken, dat met succes een zelfde structuur hanteert. Alles walk-in/walk-out en natuurlijk ook ski-in/ski-out!

Kindercrèche en iPod-aansluiting

Wat viel ons op tijdens ons bezoek aan deze résidence? Ten eerste de uiterst stijlvolle inrichting, met oog voor details. Denk aan een espresso apparaat in de keuken en iPod-aansluiting in de badkamers met ligbad! Ten tweede werden we aangenaam verrast met de kindercrèche in het centrale gebouw. Hier worden kleintjes van 3-12 jaar per uur of halve dag opgevangen in een speelse ruimte, afgelopen seizoen voor de schappelijke prijs van € 8,- per half uur of € 16,- per halve dag! Let wel: vol is vol!

Zwemmen op topniveau: AQUARIAZ

Een zwemparadijs voor jong en oud. Een entree is er vanaf € 8 (vòòr 16:00) of € 10 (ná 16:00) voor volwassenen. Kinderen betalen € 5 (vòòr 16:00) en € 6,50 (ná 16:00). Een kaart voor 10 entrees is er vanaf € 30. Meer info op de website van Aquariaz.