U bent hier: Home > Catering Wintersport

Comfort en gemak van een skichalet met catering

In samenwerking met skichalets.nl bieden wij u de mogelijkheid om in Frankrijk (of desgewenst in één van de andere wintersportlanden) een bijzondere en ontspannen wintersportvakantie te boeken. Gastvrijheid, gezelligheid en kwaliteit zijn belangrijk. Het chalet is belangrijk. Het moet zijn als uw eigen thuis tijdens de wintersport maar zonder dat u boodschappen hoeft te doen, moet koken of moet schoonmaken. Deze wintersportvakanties zijn inclusief:
uitgebreid ontbijt
huisgemaakte après-ski hapjes
3-gangendiner
onbeperkt drankjes
WIFI
Nederlandse chaletstaf
Huishouding en schoonmaak
Handdoeken en bedlinnen
Sauna, jacuzzi, haardhout
gas, electra, water en eindschoonmaak

VIP chalets met catering

Een categorie hoger... luxe chalets, top-catering en top-skigebieden... Lekker op pad om te skiën, snowboarden of langlaufen en daarna gezellig après-skiën in uw eigen catered chalet! ’s Avonds staat er een heerlijk 3-gangen diner voor u klaar. De afwas wordt gedaan en de algemene ruimtes worden opgeruimd.

Er wordt goed voor u gezorgd tijdens uw wintersportvakantie
Een VIP catered chalet is een absolute aanrader. De chalethosts zijn meestal Engels sprekende mensen die het gehele seizoen in de wintersportgebieden werkzaam zijn. Hij of zij heeft een eigen onderkomen en verblijft niet in het chalet. Gedurende uw verblijf zijn zij u behulpzaam en geven u graag tips over het skigebied en het dorp.

Een week wintersport op een toplocatie vanaf € 1299,- p.p.p.w.
Wintersport is vaak prijzig, maar in deze luxe skichalets bent u voordelig uit dankzij de vele - in de reissom inbegrepen - extra’s. Voor elk budget een skichalet! Van eenvoudig tot luxe. U kunt een skichalet volledig huren, maar u kunt ook één of meer kamers boeken. Ideaal voor families, gezinnen met kinderen, vrienden en bedrijfsuitjes.

Inclusief:
Alle toeristenbelastingen
7 nachten verblijf in een luxe chalet op een toplocatie
Handdoeken en midweekse wissel lakens
Badjassen en slippers (in de chalets met jacuzzi en/of sauna)
Dagelijks ontbijt
Dagelijks après-ski thee en koekjes/cakes
6 avonden uitgebreid 3-gangen diner met wijn, kaas, koffie/thee
Welkomsthapje en drankje op aankomstdag en de avond voor vertrek

Exclusief:
* Skipas
* Ski- en/of snowboardhuur
* Skiles
* Kinderopvang of nanny
* Transfers en of vervoer
* Reisverzekering

Over de wijn en zo
Bij het diner is de wijn inclusief. In het chalet staat een koelkast die gevuld is met frisdranken. U kunt hier gebruik van maken en rekent aan het eind van uw verblijf af bij de chalethost.

Dieetwensen
Indien u bepaalde wensen heeft of een dieet moet volgen: laat het ons weten.

Catering reserveren bij uw wintersportaccommodatie

Op dit moment (mei 2017) hebben we nog geen informatie over de mogelijkheden om komende winter (2017|2018) catering te reserveren. Zodra we meer weten, leest u dat hier...