corsica fietsen gt20

De GT20 op Corsica

De GT20 over Corsica is een fietsroute van bijna 600 km over het gele eiland. Fietsen op Corsica is een bijzondere ervaring. Een belevenis. Een fietsvakantie op Corsica is genieten van altijd wisselende vergezichten, de natuur, strand, bergen. Er zijn met het ontstaan van de GT20 fietsroute op Corsica veel mogelijkheden voor fietsers bijgekomen. De GT20 is een goed begin om Corsica op de fiets te ontdekken en een bijzonder mooie route. De route kan worden gefietst op eigen tempo. Wij regelen voor u de hotels onderweg en de huurfietsen indien u niet uw eigen fietsen meeneemt. Onderstaand filmpje toont u de route over Corsica.Meer informatie over de GT20 en de etappes per dag.
fietsen franse alpen cols frankrijk mountain bike

Fietsen op Corsica

Sinds de Tour de France enkele zomers geleden op Corsica startte, zijn er veel mogelijkheden bijgekomen. Naast de al genoemde langste route op het eiland Corsica, de GT20, zijn er kortere varianten mogelijk, zoals de Cap Corse in 3 dagen of de hoogtepunten van Corsica (door de bergen in 7 dagen) of langs de oude verdedigingstorens langs de kust. Van 3 dagen tot 14 dagen, van licht to zwaar, met eigen fiets of huurfiets (ook E-bike). Onderstaand filmpje geeft je een indruk van de fietsmogelijkheden op Corsica. Lijkt het je leuk om op Corsica te fietsen of te wandelen? Laat het ons weten. We helpen je graag.

Om een idee te krijgen van de mogelijkheden:
+ GT20 van Bastia naar Bonifacio op huur E-bike, 7 dagen/6 nachten, vanaf € 2130,- p.p.
+ GT20 van Bastia naar Bonifacio op eigen fiets, 7 dagen/6 nachten, vanaf € 990,- p.p.
+ Cap Corse, op eigen fiets, 3 dagen/2 nachten, vanaf € 360,- p.p.
+ Wandelvakantie Cap Corse, 7 dagen/6 nachten, vanaf € 920,- p.p.Meer weten? Reserveren?
Wil je meer weten over de fiets- en wandelmogelijkheden op Corsica? Bel ons op +31 (0)23 551 22 91 of stuur ons een email aan info@frankrijkhuis.nl .
corsica fietsen gt20

Kaart fietsroute GT20

Download hier de kaart van de fietsroute over heel Corsica, de GT20.

het frankrijk huis Corsica fietsen GT20.pdf