ski-in/ski-out
rustig gelegen
niet ver van centrum
appartementen tot 10 personen

Sauna, jacuzzi en hammam

Résidence Cortina ligt in het centrum van Les 2 Alpes en op ca. 100 meter van de skipiste. Eigenlijk heb je dus het beste van twee... én dichtbij de gezeligheid én dichtbij de skiliften. Résidence Cortina in Les Deux Alpes heeft comfortabele appartementen, keurig ingericht en compleet. Er zijn appartementen voor 2 tot 10 personen en van 1 tot 4 slaapkamers. De résidence beschikt over een jacuzzi, een sauna en een hammam. In het centrum van Les 2 Alpes tref je gezellige restaurants en sfeervolle après-ski bars.
  Beschikbaar
   € Vol
  Aanbieding op aanvraag
  Op aanvraag
  Aanbieding

  Les 2 Alpes

  Wintersport Les Deux Alpes
  Les Deux Alpes heeft skiërs en snowboarders veel variatie te bieden. En door de gletsjer is het skigebied heel sneeuwzeker en zijn de seizoen lang. Alle type skiërs kunnen goed terecht in Les Deux Alpes. Er liggen ruim 230 km. skipistes, er zijn uitdagende off-piste afdalingen (liefst met gids!) en de freestyle skiërs kunnen hun hart ophalen in 2 Alpes Freestyle Land. Funparks en boardercross... geniet er van! En dan is er natuurlijk nog La Grave. Eén hele blauwe piste en verder alleen off-piste afdalingen. Je hebt wel een uitbreiding nodig op je skipas. Met deze pas brengt een pistenbully je op weg. Maar doe het veilig, doet het met een gids.

  Noord en Zuid komen samen in Les 2 Alpes
  In Les Deux Alpes - in de regio Dauphiné - komen de Noordelijke en de Zuidelijke Alpen samen. De gletsjers van Les 2 Alpes zorgen voor 365 dagen sneeuw en in een schrikkeljaar zelfs voor 366 dagen... Les 2 Alpes is een hooggelegen skigebied met vele pistes en veel mogelijkheden voor skiers en snowboarders. Het dorp Les 2 Alpes staat al winters lang bekend om de gezelligheid in de restaurants, bars, nachtclubs en biedt veel niet-ski activiteiten als zwemmen, schaatsen, wandelingen op sneeuwschoenen en diverse andere sporten. Het uitzicht vanaf het plateau bovenin Les 2 Alpes op de omliggende bergen mag er zijn. De vallei van Briancon, de bergen in de Ecrins, Alpe d'Huez...

  Beoordelingen van onze klanten over Résidence Les Deux Alpes CORTINA