Over onze prijzen:

   NB: De tarieven voor dit chalet wisselen per dag, afhankelijk van vraag en beschikbaarheid. Heeft u interesse in dit chalet, laat het ons weten via het offerteformulier (aan de rechterkant van deze pagina) en u ontvangt van ons een reisvoorstel op maat. Met de beste tarieven die op dat moment van toepassing zijn.   Vrijblijvende offerte aanvragen:
   Bel ons op +31 (0)23 551 22 91
   E-mail ons op info@frankrijkhuis.nl
   Gebruik ons offerte aanvraagformulier

   Hoe meer we weten over uw reisgezelschap, samenstelling, wensen accommodatie en skigebied en uw budget, hoe beter en sneller we u een vrijblijvend voorstel kunnen sturen. Indien wij nog vragen hebben over uw wintersportvakantie, nemen we contact met u op.

   We horen graag van u.

   Het Frankrijk Huis

   Bij aankomst:

   De chalet concierge stelt het op prijs als u vlak voor aankomst aangeeft hoelaat u verwacht in het chalet te arriveren. Daarvoor kunt u bellen met Stephanie (+33 607 94 81 26) als u in Moutiers (afslag 40 richting St Martin de Belleville) bent. Officieel bent u welkom vanaf 16u00. Als het wat drukker is op de weg, geen probleem, er wordt op u gewacht.


   SAINT MARTIN HOME SERVICES
   Pierre Cardon | +33 (0)6 08 666 122
   Stéphanie Cardon | +33 (0)6 07 94 81 26
   pierre_cardon@orange.fr


   PRIVATE SHUTTLE SERVICE
   Uw verblijf is inclusief vervoer van en naar de skilift in een 9-persoons Landrover Defender.
   De Landrover rijdt op de volgende tijden:
   ochtend 8:30-10:00
   middag 12:00-14:00
   einde middag 16:00-18:00
   Bij aankomst wordt u opgevangen en wordt dit met u besproken.
   BOODSCHAPPEN BESTELLEN
   Via de website coursesu.com kunt u boodschappen bestellen (indien nodig). Het afleveradres van Chalet nr. 2 is:

   Chalets Home by U 1 & 2
   Rue des Raverettes -
   St Martin de Belleville

   Afleveren kan elke dag behalve zaterdag. U kunt dit ook nog even bespreken met Pierre, de chalet manager/concierge.

   Pierre CARDON
   T. +33 (0)608666122
   E. pierre_cardon@orange.fr


   ACTIVITEITEN
   hondeslede vanaf € 39,- p.p.
   sleetjes in Roc'nBob, een 4 km lange afdaling met 450 m hoogteverschil, € 36,- familiepas
   langere afdaling in sleetjes in Val Thorens: Le Toboggan, 6 km lang, ca. 45 min., vanaf 5 jaar € 15,- p.p.
   Zipline, hoogste in Europa, Val Thorens
   massages op bestelling in het chalet

   Actueel weer en sneeuwval in Saint Martin de Belleville

   Informatie Les 3 Vallées

   Les 3 Vallees is kwa oppervlakte het grootste aaneengesloten skigebied van Europa. Kwa kilometers is Les Portes du Soelil nog net even groter. De skidorpen Val Thorens, Les Menuires en La Tania vormen samen met de plaatsen Meribel, Brides Les Bains, St. Martin de Belleville en Courchevel Les Trois Vallées. Er zijn drie valleien en om ze alle drie in één week op ski’s of snowboard te bezoeken moet je erg je best doen. En dan hebben we het nog niet eens over de bijna oneindige off-piste mogelijkheden!

   Les 3 Vallées biedt fantastische ski- en snowboardmogelijkheden, het skigebied ligt hoog, is sneeuwzeker én skizeker voor zowel beginners, geoefende skiërs, freestylers, snowboarders, gezinnen en après-skiërs. Het skigebied met de 3 valleien met veel pistes tussen de bomen en in de bossen bij Courchevel en Meribel. Kom je in de vallei van Les Menuires en Val Thorens dan verdwijnen langzaam de bomen uit beeld en maken plaats voor steile rotsen en hoge bergtoppen. De Cime de Caron, de Breche de Rosaël en de Pointe de Thorens in Val Thorens zijn allemaal hoger dan 3000 meter, de Pointe de la Masse in Les Ménuires en de Mont du Vallon in Méribel zijn iets minder hoog.

   Elk van de 10 skistations is verbonden met de rest van het skigebied. Behalve de ontelbare goed onderhouden pistes zijn er geweldige afdalingen via ongeprepareerde pistes. Doorzetters kunnen de Grand Tour de Trois Vallées skiën, waarbij op één dag alle hoeken van het skigebied worden aangedaan. Les Trois Vallées is ook voor snowboarders een paradijs. De vele off-piste mogelijkheden, de funparks en halfpipes bieden je veel variatie en mogelijkheden.

   Actueel weer en sneeuwval in Les 3 Vallées

   Met de auto naar Les 3 Vallées

   Les 3 Vallées (La Tania, Courchevel, Meribel, Les Menuires, Saint Martin de Belleville en Val Thorens) liggen ca. 1095 km. vanaf Utrecht en ca. 931 km. vanaf Brussel. De snelweg volg je tot Moutiers (vlak voor Les 3 Vallees) alwaar je de keuze moet maken voor één van de drie valleien.

   Met de bus naar Les 3 Vallées

   Op dit moment organiseren wij geen busreizen naar Les 3 Vallées.

   Met de trein naar Les 3 Vallées

   Moutiers (treinstation voor Les 3 Vallées) is uitstekend te bereiken met de trein. De SkiThalys, de Eurostar en de TGV stoppen allemaal in Moutiers. Hier vandaan gebruik je een taxi of de bus om de laatste kilometers naar je skibestemming af te leggen.

   Met het vliegtuig naar Les 3 Vallées

   Les 3 Vallées ligt vlakbij de luchthaven van Chambéry. Ook de luchthavens van Lyon en Grenoble of zelfs Geneve liggen niet verder dan 2 a 2,5 uur rijden van Les 3 Vallées. Vanaf alle luchthavens regelen wij graag je taxi, minibus of huurauto.

   Beoordelingen van onze klanten over Luxe chalet 12 personen