U bent hier: Home > Nieuws pagina

Corsica bij BNN-VARA 3-op-reis

Bekijk wat Chris Zegers vorig jaar op Corsica allemaal regenkwam. Fijn dat wij ook aan deze productie mochten meewerken. Zin gekregen in Corsica na de uitzending? Vragen over Corsica? Mail ons op info@frankrijkhuis.nl en we helpen je graag.

> wanneer: zondag 11 maart 2018
> hoe laat: 19u50
> welke zender: NPO 3
> meer info

Het Frankrijk Huis op de Eilandenbeurs

[17 januari 2018]
Het Frankrijk Huis is aanwezig op de Eilandenbeurs. CORSICA, SARDINIË, SICILIË EN ELBA, vier prachtige eilanden in de Middellandse Zee met ieder hun eigen karakteristieken. Kom luisteren, zien, proeven, ruiken en beleven wat de verschillen en overeenkomsten zijn. Laat je informeren over alle reismogelijkheden: sportief, kamperen, accommodaties, autorondreizen, relaxing, themareizen, mountainbiken, veerdiensten, de mooiste stranden...

Veel informatie, inspiratie en tips over hotels en vakantiewoningen, villa's, vliegreizen, culturele en historische bezienswaardigheden, culinaire en sportieve zaken, de prachtige natuur, landschappen, bergen, strand en zee. Registreren/aanmelden: is niet verplicht, maar is wel handig. Hierdoor hoeft u zich niet in te schrijven bij "de deur" en dingt u mee naar mooie prijzen!

Waar en wanneer?
+ 3 en 4 februari 2018 van 10.30 – 17.00 uur (op beide dagen zijn er vroege presentaties die al om 10.00 uur starten)
+ De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk
+ Entree is GRATIS
+ Parkeren: in omgeving gratis, parkeerterrein € 5,-
+ Kinderopvang: er is een kinderhoek waar kinderen kunnen spelen, lezen... en naast de Broodfabriek zit een vestiging van Monkey Town
+ Inschrijven: hoeft niet, mag wel. Bovendien dingt u dan mee naar mooie prijzen

Komt u ook?!

We zien u graag op onze stand en vertellen u alles over Corsica!

Reizen naar het Caraibisch gebied

[18 september 2017]
Vanwege de schade veroorzaakt door orkaan Irma zijn er op dit moment geen reizen mogelijk naar Saint Maarten, Saint Barthelemy en de andere bovenwindse eilanden. De eilanden levern grotendeels van het toerisme en daarom hebben ze nu - meer dan ooit - uw steun nodig.

Het Frankrijk Huis doneerde aan de slachtoffers van de orkaan via het Rode Kruis. Doet u dat ook?

We houden u op de hoogte wanneer er weer reizen mogelijk zijn naar Sint Maarten en Saint Barthelemy. De eilanden Guadeloupe en Martinique zijn niet geraakt door de orkanen.

Het Frankrijk Huis genomineerd voor de Haarlem Business Awards 2017

[12 oktober 2017]
Op 19 oktober 2017 vindt de 4e editie van de Haarlem Business Awards plaats! Fundament van dit feestelijke netwerkevenement vormt de uitreiking van twee ondernemersprijzen aan ondernemingen die zich het afgelopen jaar bovengemiddeld succesvol hebben gepositioneerd.

Bij de laatste 6
Het Frankrijk Huis is bij de laatste 6 bedrijven die gekozen zijn (uit de 34 bedrijven die meedoen) en maakt kans op een top 3 positie. Vind jij ook dat we deze award verdienen? Stem dan op Het Frankrijk Huis.

Meer weten over de Haarlem Business Awards?