U bent hier: Home > Ski The Bucketlist

Hoe stellen we jouw reis samen?

Graag weten we wat je wilt beleven en wat je ervaring is. En dat van de groep. Dat doen we op basis van een gesprek; live, skype en/of facetime. We willen graag weten wat er op je Bucketlist staat, met hoeveel personen je wilt gaan, hoe lang en wanneer, hoe je wilt reizen en op welk niveau je verzorgd wil worden en wat je ongeveer per persoon uit wil geven.

Het is ons streven zoveel mogelijk kosten in een keer te begroten, zodat je ter plaatse je portemonnee eigenlijk niet hoeft te trekken (drankjes daargelaten).

Op basis daarvan komen we bij je terug met minimaal twee voorstellen voor een compleet op maat gemaakte reis. En met compleet bedoelen we ook compleet. Vervoer Nederland – bestemming, overnachtingen, maaltijden, eventueel materiaal huur, aanvullende gidsen en/of vervoer ter plaatse, begeleiding door Bucket List manager, verslaglegging en eindvideo. Weet je wat je wilt? Stuur dan een email en we komen er bij je op terug.

NB: Alle reizen van de Bucketlist worden uitgevoerd onder de vlag van Het Frankrijk Huis, reisorganisatie in Haarlem.

In samenwerking met:

Initiatiefnemer Bastiaan van der Staay staat al ruim 40 jaar op ski’s en is nog steeds actief als wedstrijdskier in de Masterklasse. Daarnaast heeft hij ervaring als productmanager van een avontuurlijke reisorganisatie en 25 jaar ervaring als reclameman. Is getrouwd, heeft drie kinderen (17, 16 en 14) en woont in Amsterdam. Elke week meermaals in de sportschool en in Snowworld Zoetermeer.

Zelf ben ik meer dan 30 jaar werkzaam in de reisbranche en meer dan 20 jaar directeur van reisorganisatie Het Frankrijk Huis te Haarlem. Skiën is een grote hobby en doe ik nu zo'n 30 jaar. Wekelijks (afhankelijk van het seizoen) ben ik aan het hardlopen maar voornamelijk aan het fietsen.

Boek je skitrip van je bucketlist

Wil je een afspraak om jouw Bucket List door te nemen of heb je een vraag? Bel of mail ons.

Meer informatie en voorbeelden op skithebucketlist.nl.

Bastiaan van der Staay
+31 (0) 6 524 78 132
bastiaan@skithebucketlist.nl

of

Michel Leijen
+31 (0) 23 551 22 91
michel@frankrijkhuis.nl