Ontdek de bergen bij de Mont Blanc. Wandel van sfeervol hotel naar sfeervol hotel en geniet van het indrukwekkende landschap. De bergen bij de Mont Blanc zijn in de zomer prachtig groen en gevarieerd. U wandelt in 5 dagen (4 overnachtingen) van Les Contamines via Hauteluce, Crest-Voland en Praz-sur-Arly weer terug naar Les Contamines. Onderweg passeert u het bergmassief van de Aravis, de Beaufortain en Mont Blanc. De hotels zijn voor u gereserveerd, ontbijt en diner is inbegrepen en uw bagage wordt van hotel naar hotel gebracht. Zo kunt u optimaal genieten van een heerlijk verblijf in de Franse Alpen.

Programma

Dag 1
aankomst in Hotel La Chemenaz (***) in Les Contamines
diner en overnachting in hotel

Dag 2
ontbijt in hotel
op pad voor de 1e etappe naar Hauteluce (u stijgt vandaag 681 m. en daalt 900 m . u loopt ca. 18 km. en afh. van uw wandelniveau duurt dat ca. 6 tot 8 uur)
aankomst, diner en overnachting in La Ferme du Chozal (***)

Dag 3
ontbijt in hotel
vandaag loopt u van Hauteluce naar Crest-Voland (stijgen 689 m. dalen 594 m. duur ca. 6u30 afh. van uw niveau)
aankomst, diner en overnachting in Le Caprice des Neiges (***)

Dag 4
ontbijt in hotel
vandaag loopt u van Crest-Voland naar Praz-sur-Arly (stijgen 585 m. dalen 705 m. afstand ca. 15 km. duur ca. 5 uur afh. van uw niveau)
aankomst, diner en overnachting in La Griyotire (***)

Dag 5
ontbijt in hotel
vandaag loopt u van Praz-sur-Arly terug naar Les Contamines (stijgen 900 m. dalen 800 m. duur ca. 6-8 uur afh. van uw niveau)
aankomst in Les Contamines en einde arrangement

NB
Op dag 5 heeft u de mogelijkheid om vanuit Praz-sur-Arly een taxi te nemen (niet inclusief) om terug naar Les Contamines te reizen. Ook kunnen we voor u in Praz-sur-Arly of Les Contamines een verlenging van uw verblijf regelen. Dit stemmen we voor vertrek graag met u af.

Inclusief
verblijf in genoemde hotels op 2-persoonskamer
ontbijt en diner in de 4 hotels
vervoer van bagagem tussen de hotels
toegang tot wellness mogelijkheden in de hotels
topogids met de route en een IGN gedetailleerde wandelkaart

Exclusief
lunch (pick-nick) voor onderweg, € 15,- p.p. per dag (vooraf bestellen is aan te raden)
drankjes in de hotels
toeristenbelasting bij de hotels (ter plaatse te voldoen, ca. € 1,- p.p. per dag).Tarief, informatie en boekingen Deze wandelvakantie is te boeken vanaf € 615,- per persoon (2 personen op een 2-persoonskamer). Afhankelijk van de samenstelling van uw reisgezelschap en reisperiode maken we graag een reisvoorstel op maat.

Bel ons op +31 (0)23 551 22 91 of in Belgie +32 (0)14 72 40 61 of stuurt u een email aan info@frankrijkhuis.nl.

Bon voyage !