U bent hier: Home > Reisverzekeringen

De aflopende reisverzekering

Goed verzekerd op reis gaan vinden wij erg belangrijk. Maar we willen het ook graag betaalbaar, eenvoudig en overzichtelijk houden. Daarom bieden wij u drie (basis, comfort en optimaal) verschillende reisverzekeringen waarbij standaard de volgende zaken zijn meeverzekerd: personenhulp, bagage, geneeskundige kosten en ongevallen.

Basis reisverzekering: de belangrijkste risico’s verzekerd
Met de Basis reisverzekering bent u goed verzekerd voor de belangrijkste risico’s tijdens uw reis. Zo bent u verzekerd voor deskundige hulpverlening via de ASR (Europeesche) Hulplijn. Daarnaast heeft u recht op enkele belangrijke vergoedingen. Bijvoorbeeld als u per ongeluk iets kapot maakt in uw hotelkamer of vakantiehuis. Of indien u plotseling extra reis- of telefoonkosten heeft. U heeft standaard Europadekking.
NB: Bij de Basis en Comfort verzekering is uitbreiding mogelijk voor het verzekeren van geld en/of reis rechtsbijstand.

Comfort reisverzekering: meer dan ruime vergoedingen
De Comfort reisverzekering van de ASR (Europeesche) biedt (vanzelfsprekend) net iets meer dan de Basis reisverzekering. Met de Comfort reisverzekering krijgt u ruimere vergoedingen voor de dekkingen die u kiest, zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage. Ook deze reisverzekering heeft standaard Europadekking.

Optimaal reisverzekering: alles perfect geregeld
Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal reisverzekering van de ASR (Europeesche) perfect voor u. Wij hebben hiervoor een uitgebreide reisverzeke­ring samengesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Naast bagage, geneeskundige kosten en ongevallen is ook rechtsbijstand standaard meeverzekerd. Bovendien is uw bagage tot twee jaar oud verzekerd voor de nieuwwaarde, zonder eigen risico! U heeft standaard Europadekking.
NB: Bij de Optimaal verzekering is geld en reis rechtsbijstand standaard meeverzekerd.

NB: De Basis, Comfort en Optimaal verzekering kunnen worden afgesloten met wintersportdekking. Uitbreiding mogelijk voor Huur en hulp vervoermiddel en Extra sportuitrusting

Stuur ons een email voor een offerte op maat.

** Voor onze Belgische gasten worden de geneeskundige kosten niet vergoed op de reisverzekering. Indien er geneeskundige kosten worden gemaakt, dan kunnen deze worden geclaimd bij de mutualiteiten.

De aflopende annuleringsverzekering

Met de standaard Annuleringsverzekering van de ASR (Europeesche) bent u verzekerd als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten. En heeft u zelf uw reis (bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur) samengesteld en valt een van de onderdelen uit? Dan zijn de wijzigings- of annuleringskosten van deze overige reisonderdelen ook verzekerd.

Allrisk Annuleringsverzekering
Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke onverwachte reden u niet op vakantie kunt gaan. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

Waarnemer meeverzekeren
Als u wilt, kunt u een (zaak)waarnemer meeverzekeren. Dat kan de persoon zijn die uw taken op uw werk waarneemt. Of de persoon die altijd op uw huis of huisdier past terwijl u op reis bent. Als uw waarnemer iets overkomt, kunt u uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Stuur ons een email voor een offerte op maat.

De doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering

Nederlanders zijn reislustig. We trekken er op uit wanneer wij maar willen. Om er zeker van te zijn dat u alles in één keer goed geregeld heeft adviseren wij u een doorlopende verzekering voor reizen van de ASR (Europeesche).

Stuur ons een email voor een offerte op maat. Een doorlopende reisverzekering, waarbij al uw geboekte reizen - zomer, winter en tussendoor - in één keer perfect verzekerd zijn, hoe vaak u ook gaat! De basisdekking kunt u uitbreiden, daardoor maakt u zelf uw eigen doorlopende verzekering op maat. Wat u niet nodig heeft, hoeft u ook niet te betalen. Deze verzekering kan ook worden uitgebreid met een annuleringsverzekering. Ook kunt u alleen kiezen voor een doorlopende annuleringsverzekering.

Stuur ons een email voor een offerte op maat.

** Voor onze Belgische gasten worden de geneeskundige kosten niet vergoed op de reisverzekering.
Indien er geneeskundige kosten worden gemaakt, dan kunnen deze worden geclaimd bij de mutualiteiten.
ASR- EUROPEESCHE LOGO

Online bagageschade melden bij de ASR (Europeesche)

Bij een reis- en/of annuleringsverzekering van ASR (Europeesche) Verzekeringen kunt u nu rechtstreeks uw schade melden via Schade Melden On Line! Voordelen zijn gemak en snelheid. Doordat de schade elektronisch bij de ASR (Europeesche) binnenkomt is een veel snellere afhandeling mogelijk! U krijgt binnen 5 werkdagen bericht.

Online schade melden bij de Europeesche.
KKV logo

Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Met dit keurmerk ben je verzekerd van de kwaliteit van de dienstverlening van de Europeesche en dat zij je als klant centraal stellen. Je mag van de ASR (Europeesche) een uitstekende service verwachten, waar je ook bent. De ASR (Europeesche) biedt vernieuwende verzekeringen die tegemoet komen aan je wensen. Uitgangspunt daarbij is een goede kwaliteit, zodat je kan genieten van een zorgeloze vrije tijd.

Corona en de reisverzekering

Tijdens de vakantie kleurt het land van geel naar oranje. Ben je dan gedekt voor Corona gerelateerde zaken (ziekte, ziekenhuisopname)?
Op de reisverzekering ben je gedekt tot de eerst mogelijke terugreisdatum.

Op het moment van boeken is het reisadvies oranje; ben je gedekt als het code rood wordt?
Nee, oranje en rood reisadvies betekent sowieso: niet gaan.

Wat als je Corona blijkt te hebben vlak voor je op vakantie gaat?
Ernstig ziek zijn is een standaard dekking in de annuleringsverzekering.

Als je wil boeken voor 2021 en Frankrijk is nog oranje?
Reisadviezen en ook wijzigingen daarop zijn niet verzekerd voor de annuleringsverzekering.

De All-Risk annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten wel?
De All-Risk verzekering dekt de kosten van annuleren indien je boekt tijdens code groen of geel en dat verandert in oranje of rood vlak voor je vertrek. Er geldt wellicht een eigen risico.


Actuele informatie vindt u op Europeesche Verzekeringen.