Frankrijk vakantieland

Tot de mooiste Franse regio’s rekenen wij Corsica, Provence, Cote d’Azur, de Franse Alpen en skigebieden als Val Thorens, Val d’Isere en Morzine. Alle vakanties worden u aangeboden met de zekerheid van het lidmaatschap GGTO en Calamiteitenfonds Reizen.

Wij kennen de (meeste) Franse regio’s, Corsica en de skigebieden in de Franse Alpen. Wij voorzien u graag van een reisvoorstellen op maat die we samen met u vullen met originele, goede en bijzondere vakantieadressen in Frankrijk. Geheel op uw eigen wensen afgestemd en op maat gemaakt.

Wij nodigen u van harte uit om eens rustig onze websites te ontdekken. Heeft u vragen, suggesties of tips, bel ons op +31 (0)23 551 22 91 of stuur me een email. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief dan weet u zeker dat u als eerste geïnformeerd bent over de leukste adressen en vakantiegebieden!

Wij wensen u alvast een fijne vakantie in Frankrijk!

Het Frankrijk Huis

Michel Leijen
Corsica Pauline Schildkamp het Frankrijk huis

Pauline Schildkamp

Pauline is al 25 jaar werkzaam in de reiswereld en heeft, zowel privé met haar gezin als zakelijk, veel mooie reizen gemaakt naar alle uithoeken van de wereld. Ook in Frankrijk. De afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met de producten en bestemmingen van Het Frankrijk Huis. Zij voorziet u graag van een persoonlijke reisadvies voor uw Corsica vakantie op maat.

Mail aan Pauline Schildkamp
ilse van den hoven jisland tours

Ilse van den Hoven

Ilse werkt al sinds 2006 bij IJsland Tours, heeft diverse mooie reizen naar IJsland, Groenland, Spitsbergen en de Faeröer gemaakt. Stuk voor stuk unieke bestemmingen en een bezoek meer dan waard.

Samen met Ilse en IJsland Tours organiseren wij in 2020 een unieke en bijzondere skireis naar IJsland...

Meer info IJsland Tours

Het Keizerrijk Accountant & Adviseur

Sandra Keizer van Het Keizerrijk Accountant & Adviseur zorgt al jaar en dag de administratie van Het Frankrijk Huis. Betrouwbaar, correct en bekwaam. Zo kunnen we Sandra het beste omschrijven. Een echte vakvrouw.

Meer info Het Keizerrijk Accountant & Adviseur