Wintersport met het vliegtuig

In de Franse Alpen zijn er drie luchthavens in de wintermaanden geopend en goed bereikbaar met rechtstreekse vluchten vanuit Nederland. We helpen u graag met het reservere van deze vluchten en aansluitende transfers of huurauto. Voor de skigebieden serre Chevalier en Montgenevre is de luchthaven van Turijn ideaal gelegen. Met huurauto of bus bent u in 1,5 - 2 uur in deze gebieden.

Transavia, KLM, EasyJet en nog enkele andere luchtvaartmaatschappijen vliegen in de wintermaanden rechtstreeks op de luchthavens van Genève, Lyon, Chambery en Turijn. Welke luchthaven voor u het beste is, hangt af van uw vertrekdatum, de bestemming en budget. we helpen u graag met het reserveren van deze vluchten.

Lyon
Vanaf Geneve naar de Franse skigebieden
Avoriaz 1 uur
Flaine 1,5 uur
La Clusaz 1 uur
Chamonix 1,5 uur

Lyon
Vanaf Lyon naar de Franse skigebieden
Alpe d'Huez 2 uur
Avoriaz 2 uur
Flaine 2,5 uur
Les Arcs 3 uur
Serre Chevalier 3 uur

Grenoble
Vanaf Grenoble naar de Franse skigebieden
Alpe d'Huez 1,5 uur
Avoriaz 3 uur
Flaine 2,5 uur
Les Arcs 3 uur
Serre Chevalier 2,5 uur

Chambery
Vanaf Chambery naar de Franse skigebieden
Alpe d'Huez 1,5 uur
Avoriaz 2 uur
Flaine 1,5 uur
Les Arcs 2 uur
Serre Chevalier 2,5 uur

Trein en SkiThalys

De trein - de Ski Thalys - is één van de meest duurzame manieren om naar de Franse Alpen af te reizen. De trein is beter voor het milieu, u reist relaxed en u kunt wat meer bagage meenemen als in het vliegtuig. Bij aankomst op de diverse treinstations in de Franse Alpen zijn ook transfers naar uw eindbestemming vooraf te reserveren.

De tarieven van deze trein naar de Franse wintersport variëren aan de hand van de beschikbare stoelen. In september zijn meestal de tarieven bekend. We helpen u graag met het reserveren van de treinreis en de aansluitende transfers.

Transfer of huurauto

Wij werken al enkele jaren samen met Sunny Cars, een van Europa's grootste bemiddelaars in huurauto's. Sunny Cars garandeert flexibiliteit en betrouwbaarheid, tegen de beste voorwaarden en een scherpe prijs. Op de luchthaven van Geneve (waar u trouwens beter aan de Zwitserse kant kunt huren) is er al een huurauto vanaf € 200,- p.w.

Meer informatie en reserveringen viegtuig, transfers en autohuur
Stuur email aan info@frankrijkhuis.nl
of bel +31(0)23 551 22 91