AEROPORT GENEVE

Vliegen naar de sneeuw: transfer of huurauto?

Wij werken al enkele jaren samen met Sunny Cars, een van Europa's grootste bemiddelaars in huurauto's. Sunny Cars garandeert flexibiliteit en betrouwbaarheid, tegen de beste voorwaarden en een scherpe prijs. Op de luchthaven van Genève (waar u trouwens beter aan de Zwitserse kant kunt huren) is er al een huurauto vanaf € 200,- p.w. Ook vanaf de luchthavens van Lyon, Chambéry en Grenoble in Frankrijk en Turijn in Italië kunnen wij voor u transfers of een huurauto reserveren.

Meer informatie en reserveringen viegtuig, transfers en autohuur
Stuur email aan info@frankrijkhuis.nl
of bel +31(0)23 551 22 91
trein sneeuw wintersport ski thalys

Trein en SkiThalys

De trein - de Ski Thalys - is één van de meest duurzame manieren om naar de Franse Alpen af te reizen. De trein is beter voor het milieu, u reist relaxed en u kunt wat meer bagage meenemen als in het vliegtuig. Bij aankomst op de diverse treinstations in de Franse Alpen zijn ook transfers naar uw eindbestemming vooraf te reserveren.

De tarieven van deze trein naar de Franse wintersport variëren aan de hand van de beschikbare stoelen. In september zijn meestal de tarieven bekend. We helpen u graag met het reserveren van de treinreis en de aansluitende transfers.
bus naar wintersport winterliner

Wintersport met de Winterliner

De Winterliner rijdt vanaf 18 december 2020 iedere vrijdag naar onderstaande wintersportbestemmingen in Frankrijk. Een ticket boek je al voor slechts € 99,- per persoon. Je reist altijd in één van onze luxe Royal Class touringcars, zodat je uitgerust aan jouw wintersportvakantie kan beginnen. Het vertrek is op vrijdagavond, zodat je zaterdagochtend tussen 07.00 en 10.00 op plaats van bestemming bent. De terugreis start iedere zaterdagavond vanaf 18.00 uur en ben je zondag rond het middaguur weer thuis (met uitzondering van de Winterstarter).

Bestemmingen Franse Alpen:
Aime
Belle Plagne
Bourg St. Maurice
La Plagne 1800
La Plagne Centre
La Plagne Soleil
Landry
Les Menuires
Moutiers
St. Martin de Belleville
Tignes Le Lac
Tignes Val Claret
Tignes Les Brévières
Val Thorens