U bent hier: Home > Kids Ski Week 2023
taos tignes kids ski week

Top accommodatie

We overnachten in de luxe Résidence Le Taos in Tignes Le Lac. Ruime en comfortabele appartementen met goede service en sfeervolle inrichting. Résidence Le Taos is een heerlijke accommodatie in het centrum van Tignes Le Lac. Centraal gelegen en met een panoramisch uitzicht over de vallei op ruim 2000 meter hoogte. Alle winkels, de skischool, restaurants, bars, winkels liggen op loopafstand en vanuit LeTaos ski je direct de pistes op. Door de centrale ligging dichtbij de pistes is het gemakkelijk om alle kanten van Espace Killy skigebied op te gaan. 's Ochtends de afdaling naar Tignes Les Brevieres of eerst via Tignes Val Claret naar La Grande Motte met - bijna - op de top het heerlijke à la carte restaurant Le Panoramic? Of toch eerst richting Val d'Isère via La Vall''ee Perdu naar La Daille. U mag het allemaal zelf bepalen. Meer info Résidence Le Taos.
kids-ski-week-2017

Top skigebied Tignes & Val d'Isère

Tignes & Val d'Isère kent ruim 300 km. pistes met een heel groot hoogteverschil (1550 – 3450 m.) en is bovendien enorm uitgestrekt. Het is daardoor een gevarieerd skigebied, heel sneeuwzeker (twee gletsjers) en kent naast al die pistes ook nog veel off-piste mogelijkheden. De skilessen worden - tijdens deze skiweken in het Nederlands - gegeven door de skischool ESF in Tignes Le Lac waar we al enkele jaren tot volle tevredenheid mee samenwerken. De volwassenen nemen we op zondagochtend mee op een tocht door het skigebied van Tignes en misschien ook al een stukje van Val d'Isère.

Opening skigebied
Het skigebied Tignes & Val d'Isère is geopend tot 04/05/2024.

kids ski week tignes meivakantie het frankrijk huis

Wat mag ik verwachten van de Kids Ski Week

De belangrijkste zaken (appartement, skipassen, Nederlandstalige skiles voor de kids) geregeld. We nemen je een dagje mee door het skigebied en laten je de leukste pistes en restaurants zien, de belangrijkste boodschappen voor het eerste weekend staan in je appartement en we drinken gezellig een welkomstborrel... Een relaxte week naar de sneeuw met een groep gelijkgestemden, de kinderen samen op skiles... top toch?!

De tarieven voor de Kids Ski Week 2025

Tarieven voor de Kids Ski Week in 2025:

De Kids Ski Week is inclusief:
• verblijf 7 nachten in accommodatie -we verblijven - zoals altijd - in de Résidence Le Taos in Tignes Le Lac
• ontdekkingstocht door het gebied op zondagochtend
• 6 dagen (3 uur per dag) skiles voor kinderen 4 t/m 12 jaar van zondag t/m vrijdag
• skipas 6 dagen Tignes&Val d'Isère voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar
• gevulde boodschappentas bij aankomst in appartement
• skiwedstrijd of skitest voor gevorderde kinderen op donderdag
• welkomstborrel/drankje
(NB: het diner hebben we er even uit gelaten deze keer)

Tarieven, verblijf in Résidence Le Taos:
Op dit moment wachten we op de tarieven van skiles, skipas en accommodatie...

NB: Ook deze winter is er een gratis skipas voor kinderen t/m 7 jaar.

NB: Wil je meer weten van de Kids Ski Weken 2025, de tarieven en de mogelijkheden? Stuur ons dan een e-mail aan info@frankrijkhuis.nl .
We nemen dan contact met je op.

Skilessen van ESF

Voor de kinderen is skiles inbegrepen. De skilessen starten op zondagochtend om 09u30 en duren elke dag 3 uur. Vanaf maandag starten we om 09u00 (hoe eerder we starten hoe beter de sneeuw). De skilareren en leraressen komen de kinderen bij Le Taos ophalen en aan het einde van de les skiën ze naar het grote plein in Tignes Le Lac waar de ouders de kids weer opvangen.

Voor de volwassenen kunnen we uiteraard ook skilessen reserveren. Tarief is afhankelijk van het aantal lessen en de lesduur. Laat het ons maar weten als je ook skiles of snowboardles wil hebben.
SKISET LOGO

Skimateriaal nodig?

Geen eigen ski's of snowboard? Reis je liever met het vliegtuig naar de sneeuw? Heb je een goede reis- en annuleringsverzekering? Onderstaand een overzicht van de mogelijke extra's die je voor deze week kunt reserveren.

Huur ski- en/of snowboardmateriaal
Voor jezelf en/of de kinderen skimateriaal nodig? Helm? Je huurt bij ons al ski's, schoenen en stokken vanaf € 79,- p.p. voor volwassenen en vanaf € 49,- p.p. voor kinderen. Op deze pagina leest u er meer over.

Reisverzekering, annuleringsverzekering

Een goede reis- en/of annuleringsverzekering mag natuurlijk niet ontbreken bij het reserveren van de wintersportvakantie. Met ASR (voorheen Europeesche) Verzekeringen hebben we een goede partner in huis. Heeft u een goede reisverzekering? Een annuleringsverzekering? Lees meer over de reisverzekeringen van de Europeesche op deze pagina of bel ons voor informatie en offerte.

Hoe reserveren

Graag vertellen we u meer over onze Kids Ski Weken. U heeft vast vragen over deze week, het skigebied of de accommodatie. Interesse? Bel ons op +31 23 551 22 91 of stuur ons een email aan info@frankrijkhuis.nl en we praten u graag bij over de Kids Ski Week in Tignes in de meivakantie van 2024.

• Administratiekosten € 27,50 per boeking
• Bijdrage Garantiefonds GGTO € 7,50 per persoon
• Calamiteitenfonds € 2,50 per 9 personen