U bent hier: Home > Kids Ski Week 2023
taos tignes kids ski week

Top accommodatie

Je overnacht in de accommodatie Le Taos in Tignes Le Lac. Luxe en comfortabele appartementen met goede service en sfeervolle inrichting. Résidence Le Taos is een heerlijke accommodatie in het centrum van Tignes Le Lac. Centraal gelegen en met een panoramisch uitzicht over de vallei op ruim 2000 meter hoogte. Alle winkels, de skischool, restaurants, bars, winkels liggen op loopafstand en vanuit LeTaos ski je direct de pistes op. Door de centrale ligging dichtbij de pistes is het gemakkelijk om alle kanten van Espace Killy skigebied op te gaan. 's Ochtends de afdaling naar Tignes Les Brevieres of eerst via Tignes Val Claret naar La Grande Motte met - bijna - op de top het heerlijke à la carte restaurant Le Panoramic? Of toch eerst richting Val d'Isère via La Vall''ee Perdu naar La Daille. U mag het allemaal zelf bepalen. Meer info Résidence Le Taos.
kids-ski-week-2017

Top skigebied Tignes & Val d'Isère

Tignes & Val d'Isère kent ruim 300 km. pistes met een heel groot hoogteverschil (1550 – 3450 m.) en is bovendien enorm uitgestrekt. Het is daardoor een gevarieerd skigebied, heel sneeuwzeker (gletsjers) en kent naast al die pistes ook nog veel off-piste *) mogelijkheden. De skilessen worden - tijdens deze skiweken in het Nederlands - gegeven door de skischool ESF in Tignes Le Lac waar we al enkele jaren tot volle tevredenheid mee samenwerken. De volwassenen nemen we op zondagochtend mee op een ontdekkingstocht door het skigebied van Tignes & Val d'Isère, een top-skigebied.

Opening skigebied
Het skigebied Tignes & Val d'Isère is geopend tot 30/04 en vanaf 30/04 is de gletsjer van Tignes geopend. En daarbij ook de pistes rondom Tignes Le Lac en Val Claret.

kids ski week tignes meivakantie het frankrijk huis

Wat mag ik verwachten van de Kids Ski Week

De belangrijkste zaken (appartement, skipas, Nederlandstalige skiles voor de kids) geregeld. We nemen je een dagje mee door het skigebied en laten je de leukste pistes en restaurants zien, een welkomstborrel en een gezamenlijk diner... Een relaxte week naar de sneeuw met een groep gelijkgestemden, de kinderen samen op skiles... top toch?!

De tarieven voor de Kids Ski Week 2023

Tarieven voor de Kids Ski Week in 2023:
• 22/04 tot 29/04

De Kids Ski Week is inclusief:
• verblijf 7 nachten in accommodatie -we verblijven weer in Résidence Le Taos in Tignes Le Lac
• ontdekkingstocht door het gebied op zondagochtend
• 6 dagen (3 uur per dag) skiles voor kinderen 4 t/m 12 jaar van zondag t/m vrijdag
• skipas 6 dagen Tignes voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar
• gevulde boodschappentas bij aankomst in appartement
• skiwedstrijd of skitest voor gevorderde kinderen op donderdag
• kennismakingsavond met diner op zondag- of maandagavond

Tarieven, verblijf in Résidence Le Taos:
Per familie maken we een offerte op maat. Onderstaand een selectie van enkele tarieven om je een idee te geven van de prijs voor een Kids Ski Week in 2023.
• Appartement 2-kamer 3 personen met 2 volwassenen en 1 kind € 2185,-
• Appartement 2-kamer 4 personen met 2 volwassenen en 2 kinderen € 3029,-
• Appartement 3-kamer 4 personen met 2 volwassenen en 2 kinderen € 3189,-
• Appartement 3-kamer 4 personen type Superieur met 2 volwassenen en 1 kind € 2645,-
• Appartement 3-kamer 5 personen met 2 volwassenen en 2 kinderen € 3549,-
• Appartement 4-kamer 6 personen met 2 volwassenen en 3 kinderen € 4345,-

NB: Nieuw dit jaar is een gratis skipas voor kinderen t/m 7 jaar. Op bovenstaande tarieven krijgt een kind korting.

NB: Wil je meer weten van de Kids Ski Weken 2023, de tarieven en de mogelijkheden?
Stuur ons dan een e-mail aan info@frankrijkhuis.nl .
We nemen dan contact met je op.
logo esf

Skilessen van ESF

Voor de kinderen is skiles inbegrepen. De skilessen voor de allerkleinsten vinden [plaats in Tignes Le Lac. De oudere kinderen verzamelen in Le Lac en gaan daarna met de leraar op pad. De kinderen verzamelen op het grote plein bij de skiliften op ca. 150 m. van de accommodatie.

Voor de volwassenen kunnen we uiteraard ook skilessen reserveren. Tarief is afhankelijk van het aantal lessen en de lesduur. Voor 6 halve dagen (middag) betaal je ca. € 160,- p.p. De skischool ligt op ca. 250 m. van de accommodatie.
SKISET LOGO

Skimateriaal nodig?

Geen eigen ski's of snowboard? Reis je liever met het vliegtuig naar de sneeuw? Heb je een goede reis- en annuleringsverzekering? Onderstaand een overzicht van de mogelijke extra's die je voor deze week kunt reserveren.

Huur ski- en/of snowboardmateriaal
Voor jezelf en/of de kinderen skimateriaal nodig? Helm? Je huurt bij ons al ski's, schoenen en stokken vanaf € 75,- p.p. voor volwassenen en vanaf € 45,- p.p. voor kinderen. Op deze pagina leest u er meer over.

Reisverzekering, annuleringsverzekering

Een goede reis- en/of annuleringsverzekering mag natuurlijk niet ontbreken bij het reserveren van de wintersportvakantie. Met de Europeesche Verzekeringen hebben we een goede partner in huis. Heeft u een goede reisverzekering? Een annuleringsverzekering? Lees meer over de reisverzekeringen van de Europeesche op deze pagina of bel ons voor informatie en offerte.

Hoe reserveren

Graag vertellen we u meer over onze Kids Ski Weken. U heeft vast vragen over deze week, het skigebied of de accommodatie. Interesse? Bel ons op +31 23 551 22 91 of stuur ons een email aan info@frankrijkhuis.nl en we praten u graag bij over de Kids Ski Week in Tignes in de meivakantie van 2022.

• Administratiekosten € 27,50 per boeking
• Bijdrage Garantiefonds GGTO € 7,50 per persoon
• Calamiteitenfonds € 2,50 per 9 personen