U bent hier: Home > Kids Ski Week 2020
kids-ski-week-2017

Wat mag ik verwachten van de Kids Ski Week

De belangrijkste zaken (appartement, skipas, Nederlandstalige skiles voor de kids) geregeld. We nemen je een dagje mee door het skigebied en laten je de leukste pistes en restaurants zien, een welkomstborrel bij aankomst en verder niets... Een relaxte week naar de sneeuw met een groep gelijkgestemden, de kinderen samen op skiles... top toch?!
taos tignes kids ski week

Top accommodatie

U overnacht in de aan de piste gelegen accommodatie Le Taos in Tignes Le Lac. Heerlijke appartementen met goede service en sfeervolle inrichting. U leest er op deze pagina alles over.
kids-ski-week-2017

Top skigebied Tignes & Val d'Isère

In Tignes zijn veel leuke activiteiten voor kinderen. Naast de skimogelijkheden zijn er o.a. een ijsbaan en kan je sleetje rijden. De Nederlandstalige skilessen worden gegeven door de skischool ESF waar we al enkele jaren tot volle tevredenheid mee werken. Ook voor de volwassenen is Tignes een top-skigebied.

Opening skigebied
Het skigebied Tignes Val d'Isère is geopend t/m 3 mei 2020!
SKISET LOGO

Skimateriaal nodig?

Geen eigen ski's of snowboard? Reis je liever met het vliegtuig naar de sneeuw? Heb je een goede reis- en annuleringsverzekering? Onderstaand een overzicht van de mogelijke extra's die je voor deze week kunt reserveren.

Huur ski- en/of snowboardmateriaal
Voor jezelf en/of de kinderen skimateriaal nodig? Helm? Je huurt bij ons al ski's, schoenen en stokken vanaf € 75,- p.p. voor volwassenen en vanaf € 45,- p.p. voor kinderen. Op deze pagina leest u er meer over.
logo esf

Skilessen van ESF

Voor de kinderen is skiles inbegrepen. De skilessen voor de allerkleinsten vinden [plaats in Tignes Le Lac. De oudere kinderen verzamelen in Le Lac en gaan daarna met de leraar op pad. De kinderen verzamelen op het grote plein bij de skiliften op ca. 150 m. van de accommodatie.

Voor de volwassenen kunnen we uiteraard ook skilessen reserveren. Tarief is afhankelijk van het aantal lessen en de lesduur. Voor 6 halve dagen (middag) betaal je ca. € 160,- p.p. De skischool ligt op ca. 250 m. van de accommodatie.

De tarieven voor de Kids Ski Week

Tarieven voor de Kids Ski Weken 2021:

De Kids Ski Week is inclusief:
+ verblijf 7 nachten in accommodatie -we verblijven weer in Résidence Le Taos in Tignes Le Lac
+ ontdekkingstocht door het gebied op zondagochtend
+ 6 dagen (3 uur per dag) skiles voor kinderen 4 t/m 12 jaar van zondag t/m vrijdag
+ skipas 6 dagen Tignes voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar
+ gevulde boodschappentas bij aankomst in appartement
+ skiwedstrijd of skitest voor gevorderde kinderen op donderdag
+ kennismakingsavond met diner op maandagavond

Tarieven, verblijf in Résidence Le Taos:
Appartement 2-kamer 4 personen (1 slaapkamer), bezet door 2 volwassenen en 2 kinderen € 2419,- per week
Appartement 3-kamer 4 personen (2 slaapkamers), bezet door 2 volwassenen en 2 kinderen € 2539,- per week
Appartement 3-kamer 4 personen type 'superieur' (2 slaapkamers en iets groter), bezet door 2 volwassenen en 2 kinderen € 2599,- per week
Appartement 4-kamer 6 personen (3 slaapkamers), bezet door 2 volwassenen en 2 kinderen € 2999,- per week

NB: Staat jouw gezinsindeling er niet bij, wil je meer weten van de Kids Ski Week 2021, de tarieven en de mogelijkheden?
Stuur me dan even een e-mail aan info@frankrijkhuis.nl en dan bel ik je even.

Reisverzekering, annuleringsverzekering

Een goede reis- en/of annuleringsverzekering mag natuurlijk niet ontbreken bij het reserveren van de wintersportvakantie. Met de Europeesche Verzekeringen hebben we een goede partner in huis. Heeft u een goede reisverzekering? Een annuleringsverzekering? Lees meer over de reisverzekeringen van de Europeesche op deze pagina of bel ons voor informatie en offerte.

Hoe reserveren

Graag vertellen we u meer over onze Kids Ski Weken. U heeft vast vragen over deze week, het skigebied of de accommodatie. Interesse? Bel ons op +31 23 551 22 91 of stuur ons een email aan info@frankrijkhuis.nl en we praten u graag bij over de Kids Ski Week in Tignes in de meivakantie van 2018.

Administratiekosten € 20,- per boeking
Bijdrage Garantiefonds GGTO € 15,- per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per 9 personen

NB: Nieuw komende winter is de mogelijkheid om per luxe touringcar naar Tignes te reizen. Met een overstap in Moutiers reis je met de Winterliner naar de sneeuw. Interesse? Laat het me weten.

De accommodatie: TAOS

Taos is een heerlijke accommodatie in het centrum van Tignes Le Lac. Centraal gelegen en met een panoramisch uitzicht over de vallei op ruim 2000 meter hoogte. Alle winkels, de skischool, restaurants, bars, winkels liggen op oopafstand en vanuit Taos ski je direct de pistes op.

Door de centrale ligging dichtbij de pistes is het gemakkelijk om alle kanten van Espace Killy skigebied op te gaan. 's Ochtends de afdaling naar Tignes Les Brevieres of eerst via Tignes Val Claret naar La Grande Motte met - bijna - op de top het heerlijke à la carte restaurant Le Panoramic? Of toch eerst richting Val d'Isère via La Vall''ee Perdu naar La Daille. U mag het allemaal zelf bepalen.

Meer info Résidence Taos.