U bent hier: Home > Kids Ski Week 2020

Wat mag ik verwachten van de Kids Ski Week

De belangrijkste zaken (appartement, skipas, Nederlandstalige skiles voor de kids) geregeld. We nemen je een dagje mee door het skigebied en laten je de leukste pistes en restaurants zien, een welkomstborrel bij aankomst en verder niets... Een relaxte week naar de sneeuw met een groep gelijkgestemden, de kinderen samen op skiles... top toch?!

Top accommodatie

U overnacht in de aan de piste gelegen accommodatie Le Taos in Tignes Le Lac. Heerlijke appartementen met goede service en sfeervolle inrichting. U leest er op deze pagina alles over.

Top skigebied Tignes & Val d'Isère

In Tignes zijn veel leuke activiteiten voor kinderen. Naast de skimogelijkheden zijn er o.a. een ijsbaan en kan je sleetje rijden. De Nederlandstalige skilessen worden gegeven door de skischool ESF waar we al enkele jaren tot volle tevredenheid mee werken. Ook voor de volwassenen is Tignes een top-skigebied.

Opening skigebied
Het skigebied Tignes Val d'Isère is geopend t/m 1 mei 2019. In de Kids Ski Week van 20 tot 27 april hebben we dus het gehele skigebied tot onze beschikking!

Skimateriaal nodig?

Geen eigen ski's of snowboard? Reis je liever met het vliegtuig naar de sneeuw? Heb je een goede reis- en annuleringsverzekering? Onderstaand een overzicht van de mogelijke extra's die je voor deze week kunt reserveren.

Huur ski- en/of snowboardmateriaal
Voor jezelf en/of de kinderen skimateriaal nodig? Helm? Je huurt bij ons al ski's, schoenen en stokken vanaf € 75,- p.p. voor volwassenen en vanaf € 45,- p.p. voor kinderen. Op deze pagina leest u er meer over.

Skilessen van ESF

Voor de kinderen is skiles inbegrepen. De skilessen voor de allerkleinsten vinden [plaats in Tignes Le Lac. De oudere kinderen verzamelen in Le Lac en gaan daarna met de leraar op pad. De kinderen verzamelen op het grote plein bij de skiliften op ca. 150 m. van de accommodatie.

Voor de volwassenen kunnen we uiteraard ook skilessen reserveren. Tarief is afhankelijk van het aantal lessen en de lesduur. Voor 6 halve dagen (middag) betaal je ca. € 160,- p.p. De skischool ligt op ca. 250 m. van de accommodatie.

De tarieven voor de Kids Ski Week

Tarieven voor de Kids Ski Week 2020:

Zijn op dit moment nog niet bekend. Het tarief is in ieder geval inclusief:

+ verblijf 7 nachten in accommodatie
+ ontdekkingstocht door het gebied op zondagochtend
+ 6 dagen (3 uur per dag) skiles voor kinderen 4 t/m 12 jaar van zondag t/m vrijdag
+ skipas 6 dagen Tignes voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar
+ gevulde boodschappentas bij aankomst in appartement
+ skiwedstrijd of skitest voor gevorderde kinderen op donderdag
+ kennismakingsavond met diner op maandagavond

NB: wil je op de hoogte blijven van de Kids Ski Week 2020, de tarieven en de mogelijkheden?
Stuur me dan even een e-mail aan info@frankrijkhuis.nl en dan hou ik je op de hoogte.

Reisverzekering, annuleringsverzekering

Een goede reis- en/of annuleringsverzekering mag natuurlijk niet ontbreken bij het reserveren van de wintersportvakantie. Met de Europeesche Verzekeringen hebben we een goede partner in huis. Heeft u een goede reisverzekering? Een annuleringsverzekering? Lees meer over de reisverzekeringen van de Europeesche op deze pagina of bel ons voor informatie en offerte.

Hoe reserveren

Graag vertellen we u meer over onze Kids Ski Weken. U heeft vast vragen over deze week, het skigebied of de accommodatie. Interesse? Bel ons op +31 23 551 22 91 of stuur ons een email aan info@frankrijkhuis.nl en we praten u graag bij over de Kids Ski Week in Tignes in de meivakantie van 2018.

Administratiekosten € 20,- per boeking
Bijdrage Garantiefonds GGTO € 15,- per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per 9 personen

De accommodatie: TAOS

Taos is een heerlijke accommodatie in het centrum van Tignes Le Lac. Centraal gelegen en met een panoramisch uitzicht over de vallei op ruim 2000 meter hoogte. Alle winkels, de skischool, restaurants, bars, winkels liggen op oopafstand en vanuit Taos ski je direct de pistes op.

Door de centrale ligging dichtbij de pistes is het gemakkelijk om alle kanten van Espace Killy skigebied op te gaan. 's Ochtends de afdaling naar Tignes Les Brevieres of eerst via Tignes Val Claret naar La Grande Motte met - bijna - op de top het heerlijke à la carte restaurant Le Panoramic? Of toch eerst richting Val d'Isère via La Vall''ee Perdu naar La Daille. U mag het allemaal zelf bepalen.

Meer info Résidence Taos.