U bent hier: Home > Reserveer je skiles

Diverse skischolen in Frankrijk

Wij werken met diverse skischolen samen. Van oudsher met de Ecole de Ski Francais (ESF) maar ook met de Ecole de Ski International (ESI) en de nieuwere skischolen als Prosneige, Spirit en Evolution 2. Zeker in de drukke schoolvakanties is het raadzaam om de skilessen voor volwassenen en de kinderen al voor vertrek te reserveren.

Wat we willen weten bij reserveren skiles

Wij reserveren graag uw skilessen. Om dat te kunnen doen willen we weten of het om een groepsles of privéles gaat, voor 5 dagen of 6 dagen, alleen de ochtenden of ook de middag. Voor de kinderen met lunch of zonder, wat zijn de leeftijden, wat is het skiniveau... Wil je op de piste blijven of juist eens leren hoe dat in de diepere sneeuw in zijn werk gaat.

Laat ons weten wat uw wensen zijn en we doen u graag een voortel op maat. Bel ons op +31 (0)23 551 22 91 of stuur een email aan info@frankijkhuis.nl

Bon ski of bon surf!

Nederlandstalige skiles in Frankrijk

Tijdens de Kids Ski Week in de Meivakantie hebben wij een aantal Nederlandstalige skileraren en skileraressen oor uw kinderen beschikbaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan even op Kids Ski Week in Tignes.