• ALPE-D-HUEZ Alpe d HuZes Hameau de l Eclose Opgeven is geen optie accommodatie
  • ALPE-D-HUEZ Alpe d HuZes Hameau de l Eclose Opgeven is geen optie accommodatie
  • ALPE-D-HUEZ Alpe d HuZes Hameau de l Eclose Opgeven is geen optie accommodatie

Nieuw (2022) hotel in Alpe d'Huez

Gebouwd in 2022 en geopend voor de winter van 2022|2023. Prachtig complex met appartementen en hotelkamers. De hotelkamers zijn ook voorzien van een kleine kitchenette. Maar Appart'Hotel Eclose in Alpe d'Huez is natuurlijk wel een echt hotel met alle bijbehorende faciliteiten. Goede ligging net naast het centrum van Alpe d'Huez. De pistes zijn niet ver en in de zomer is Appart'Hotel Eclose een goede basis voor fietsers en wandelaars. ook voor de deelnemers aan Alpe d'HuZes is dit hotel een prima locatie om te verblijven.

Appart'hotel Eclose in Alpe d'Huez

De hotelkamers:

- 2-persoonskamer (ca. 23 m2)
Kamer voor 2 personen met kitchenette (kookplaten, koelkast, magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster) en een 2-persoonsbed King Size van 1m80 x 1m90 (of 2 aparte bedden van 0m90 x 1m90), badkamer met bad, douche, handdoekendroger, apart toilet, balkon.

- Junior Suite 4 personen (ca. 32m2)
Woonkamer met bankbed (2 slaapplaatsen), kitchenette (kookplaten, koelkast, magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster), slaapkamer met 2-persoons bed King Size van 1m80 x 1m90 (of 1m40 x 1m90 in de kamers voor personen met verminderde mobiliteit), badkamer met bad, douche, handdoekendroger, apart toilet, balkon.

- Suite 6 personen type Superieur (ca. 49 m2)
Woonkamer met bankbed (2 slaapplaatsen), kitchenette (kookplaten, koelkast, magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster), slaapkamer met 2-persoons bed King Size van 1m80 x 1m90 (of 1m40 x 1m90 in de kamers voor personen met verminderde mobiliteit), een 2e slaapkamer met 2-persoons bed King Size van 1m80 x 1m90 (of 2 aparte bedden van 0m90 x 1m90), badkamer met bad, 1 badkamer met douche, handdoekendrogers, apart toilet, balkon.

NB:
Er zijn kamers geschikt voor personen met verminderde mobiliteit (1 x een 2-persoonskamer, 1 x een junior suite en 1 x een suite 6 personen)
Sommige kamers zijn duplex, ofwel verdeeld over 2 etages
Sommige kamers hebben 2 toiletten


NB: Voor mensen met verminderde mobiliteit zijn er enkele kamers geschikt gemaakt: 1 x 2-persoonskamer, 1 x junior suite 4 personen en 1 x suite 6 personen.

Faciliteiten Appart'Hotel Eclose in Alpe d'Huez

Spa Payot Eclose Alpe d'Huez
Verwarmd en overdekt zwembad met kinderbad
Gym
Sauna en hammam
Massages tegen betaling
Wasserette (tegen betaling)
WIFI
Overdekte parking (max. hoogte 2m30, reserveren verplicht, kosten op dit moment nog niet bekend)

Ligging Appart'Hotel in Alpe d'Huez

Appart'Hotel Eclose ligt direct naast de Résidence Eclose in Alpe d'Huez. Naast het voetbalveld en het Palais des Sports en op ca. 5 minuten wandelen van de dichtstbijzijnde winkels. Het hotel heeft een parkeergarage (reserveren verplicht).
Beschikbaar
 € Vol
Aanbieding op aanvraag
Op aanvraag
Aanbieding

Over onze prijzen:

Prijzen in € per persoon bij opgegeven reisduur en bezetting
Borgsom € 500,- per kamer/appartement, ter plaatse te voldoen
Verblijf van aankomstdag 16u00 tot vertrekdag 10u00

Inclusief:

Lakens | draps
opgemaakte bedden bij aankomst | lits faits à l'arrivée
Handdoeken | serviettes
TV
WIFI
Toegang tot overdekt, verwarmd zwembad en kinderbad | Accès piscine, sauna, hammam
Toegang tot de fitness | Accès fitness
Toegang tot sauna en hammam

Exclusief:

Toeristen- en eco belasting € 3,50 per persoon per dag (ter plaatse te voldoen) | taxe de séjour + éco € 3,50 par personne par jour
Parkeren € 10,- per dag (1 tot 6 dagen) of € 50,- per week (vanaf 7 dagen) | parking
Borgsom € 500,- per kamer/appartement | caution

NB: De parkeergarage dient vooraf gereserveerd te worden. Dit kan tot 3 dagen voor aankomst. De maximale hoogte is 2m30.

Mogelijke extra's tegen betaling:
Wasserette | Laverie (payant)
Spa Payot Eclose Alpe d'Huez (massages) | à réserver et payer sur place
Ontbijt € 20,- per persoon per dag | petit-déjeuner
Huisdieren toegestaan (aanmelden bij reservering): Tarief € 70,- per huisdier per week (vanaf 7 nachten) of € 15,- per nacht. Vaccinatieboekje meenemen svp. | Animaux

Waarom in de zomer naar de Alpen?

In de Alpen heersen bergmarmot en steenbok. Machtige bergtoppen en steile wanden vormen het startpunt voor gletsjers, beken en watervallen. Mensen vind je er ook. 's Winters staan ze op ski of snowboard in skioorden als Les Arcs, Chamonix, Mégève en Courchevel. 's Zomers op schoenen met profiel. Dan wordt er gewandeld, geklommen en gefietst. Op bergkammen en in kloven, dwars door bossen en over velden, maar ook door leuke dorpjes.

Maar er is meer meer...
Het romantische Annecy en het mondaine meer van Genève. Hier liggen de kuuroorden Thonon les Bains en Evian les Bains, en de 14e-eeuwse vissershaven Yvoire. Of het Lac du Bourget, het grootste natuurlijke meer van Frankrijk met kuuroord Aix-les-Bains.

Boeiende steden:
Chambéry met zijn statige herenhuizen, Grenoble (Stendhal museum) en Lyon, waar Rhône en Saône samenstromen. Veel herinnert er nog aan de zijdeweverij, ondermeer in de wijk Croix Rousse, die in de 15e eeuw de stad tot grote bloei bracht. Vieux-Lyon bestaat uit sierlijke pleinen, met elkaar verbonden door een wirwar van steegjes. Nu staat Frankrijks tweede stad ook bekend als gastronomisch paradijs, waar internationaal vermaarde koks de sterren van de hemel koken.

Wat je moet weten van de Alpen

Het gebied Franse Alpen heet officieel Rhone-Alpes en bestaat uit de volgende departementen:
• Savoie
• Ain
• Isere
• Rhone
• Loire
• Drome

Ardeche
De Ardeche is in Nederland en Belgie zo bekend dat wij daar een aparte regio van gemaakt hebben.

Actueel weer in de Alpen

Météo Chambéry © meteocity.com