• ALPE-D-HUEZ Alpe d HuZes Hameau de l Eclose Opgeven is geen optie accommodatie
  • alpe d huez alpe d huzes opgeven is geen optie accommodatie
  • ALPE-D-HUEZ Alpe d HuZes Hameau de l Eclose Opgeven is geen optie accommodatie
  • ODALYS-HUEZ Eclose skivakantie wintersport
  • alpe d huez alpe d huzes opgeven is geen optie accommodatie
  • ODALYS-HUEZ Eclose skivakantie wintersport
  • ALPE-D-HUEZ Alpe d HuZes Hameau de l Eclose Opgeven is geen optie accommodatie
  • ODALYS-HUEZ Eclose skivakantie wintersport
  • ODALYS-HUEZ Eclose skivakantie wintersport
  • ALPE-D-HUEZ Alpe d HuZes Hameau de l Eclose Opgeven is geen optie accommodatie
  • ODALYS-HUEZ Eclose skivakantie wintersport

Waarom Hameau de l'Eclose

Ideaal gelegen achter Palais des Sports
Ruime keuze aan kleine en grote appartementen
Nieuwe accommodatie (2022)

Wat is Alpe d'HuZes

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt.
De nieuwe Résidence Hameau de l'Eclose is gebouwd in 2022 en de winter van 2022|2023 was het eerste seizoen dat ze open waren. Speciaal voor Alpe d'HuZes 2024 gaat de Résidence (wederom) open. De accommodatie is mooi, de appartementen compact maar netjes en modern ingericht. De résidence beschikt o.a. over een eigen parkeergarage (betaald), mogelijkheid voor opladen electrische auto's (tegen betaling), een zwembad, een wellness én ligt direct achter het Palais des Sports in Alpe d'Huez waar tijdens Alpe d'HuZes de meeste activiteiten plaatsvinden en de finish ligt. Résidence Prestige "Eclose" beschikt over de volgende type appartementen:

appartement 2-kamer 4 personen
appartement 2/3-kamer 6 personen
appartement 3-kamer 6 personen
appartement 3/4-kamer 8 personen
appartement 4-kamer 8 personen
appartement 4/5-kamer 10 personen
appartement 5-kamer 10 personen

NB: Voor mensen met verminderde mobiliteit zijn er enkele appartementen geschikt gemaakt: 1 x 2-kamer 4 personen, 1 x 2/3-kamer 6 personen, 2 x 3-kamer 6 personen en 1 x 4-kamer 8 personen.

Faciliteiten Hameau de l'Eclose:

zwembad (overdekt) met kinderbad
fitness
sauna en hammam (tegen betaling)
massages mogelijk (tegen betaling)
parking (overdekt) tegen betaling
wasserette service (tegen betaling)
WIFI

Alle appartementen op een rij:

Alle appartementen in Résidence Prestige Odalys l'Éclose:

NB: voor personen met vermindere mobiliteit zijn er enkele appartementen van de types 2-kamer 4, 2/3-kamer 6, 3-kamer 6 en 4-kamer 8 geschikt gemaakt. De bedden in de slaapkamer meten dan 1m40 x 1m90.

Appartement 2-kamer 4 personen, ca. 31m2
Woonkamer met bankbed (2 slaapplaatsen), kitchenette met o.a. keramische kookplaten, koelkast, magnetron (combi), afwasmachine. Slaapkamer met 2-persoonsbed (1m60 x 1m90), badkamer met bad, douche. Apart toilet

Appartement 2/3-kamer 6 personen, ca. 39m2
Woonkamer met bankbed (2 slaapplaatsen), kitchenette met o.a. keramische kookplaten, koelkast, magnetron (combi), afwasmachine. Slaapkamer met 2-persoonsbed, bedden kunnen niet in 2 aparte bedden veranderd worden (1m60 x 1m90), cabine met stapelbed (2 x 0m90 x 1m90), badkamer met bad, douche. Apart toilet. Balkon.

Appartement 3-kamer 6 personen, ca. 45m2
Woonkamer met bankbed (2 slaapplaatsen), kitchenette met o.a. keramische kookplaten, koelkast, magnetron (combi), afwasmachine. Slaapkamer met 2-persoonsbed, bedden kunnen niet in 2 aparte bedden veranderd worden(1m60 x 1m90), slaapkamer met 2 x 1-persoonsbed (0m80 x 1m90), badkamer met bad, douche, 2e badkamer met douche. Apart toilet. Balkon. Sommige appartementen van dit type zijn duplex (2 verdiepingen).

Appartement 3/4-kamer 6 personen, ca. 48m2
Woonkamer met bankbed (2 slaapplaatsen), kitchenette met o.a. keramische kookplaten, koelkast, magnetron (combi), afwasmachine. Slaapkamer met 2-persoonsbed, bedden kunnen niet in 2 aparte bedden veranderd worden (1m60 x 1m90), slaapkamer met 2 x 1-persoonsbed (0m80 x 1m90) of een 2-persoonsbed (1m60 x 1m90), cabine met stapelbed (2 x 0m90 x 1m90), badkamer met bad, douche, 2e badkamer met douche. Apart toilet. Balkon.

Appartement 4-kamer 8 personen, ca. 60m2
Woonkamer met bankbed (2 slaapplaatsen), kitchenette met o.a. keramische kookplaten, koelkast, magnetron (combi), afwasmachine. Slaapkamer met 2-persoonsbed, bedden kunnen niet in 2 aparte bedden veranderd worden (1m60 x 1m90), 2 slaapkamers met 2 x 1-persoonsbed (0m80 x 1m90), badkamer met bad, douche, 2e badkamer met douche. Twee aparte toiletten. Balkon.

Appartement 4/5-kamer 10 personen, ca. 66m2
Woonkamer met bankbed (2 slaapplaatsen), kitchenette met o.a. keramische kookplaten, koelkast, magnetron (combi), afwasmachine. Slaapkamer met 2-persoonsbed, bedden kunnen niet in 2 aparte bedden veranderd worden (1m60 x 1m90), 2 slaapkamers met 2 x 1-persoonsbed (0m80 x 1m90), cabine met stapelbed (2 x 0m90 x 1m90), badkamer met bad, douche, 2e badkamer met douche. Twee aparte toileten. Balkon.

Appartement 5-kamer 10 personen, ca. 80m2
Woonkamer met bankbed (2 slaapplaatsen), kitchenette met o.a. keramische kookplaten, koelkast, magnetron (combi), afwasmachine. Slaapkamer met 2-persoonsbed, bedden kunnen niet in 2 aparte bedden veranderd worden (1m60 x 1m90), 3 slaapkamers met 2 x 1-persoonsbed (0m80 x 1m90), badkamer met bad, douche, 2 extra badkamers met douche. Twee aparte toileten. Balkon.

Ligging Hameau de l'Eclose in Alpe d'Huez

De Résidence Hameau de l'Eclose ligt direct achter het Palais des Sports en het voetbalveld. Het centrum van het dorp is 5 minuten wandelen. Winkels, bars, restaurants liggen derhalve in de directe omgeving van deze accommodatie.
Beschikbaar
 € Vol
Aanbieding op aanvraag
Op aanvraag
Aanbieding

Over de tarieven:

Prijzen gelden in € per persoon per week in gekozen appartement
Aankomst zaterdag vanaf 17u00, vertrek zaterdag voor 10u00

Inclusief:

Lakens
Opgemaakte bedden bij aankomst
Handdoeken
TV
WIFI
Toegang tot overdekt en verwarmd zwembad en kinderbad
Fitness
Eindschoonmaak *)

*) u dient het appartement wel schoon en in goede staat achter te laten en de keuken schoon te maken (vaatwasser leegruimen voor uw vertrek)

Exclusief:

borgsom € 500,- per appartement (bij aankomst bij receptie, met credit card te voldoen) *)
toeristenbelasting en bijdrage in duurzaamheid € 3,50 per persoon per dag (ter plaatse te voldoen)

Extra services:
wasserette
wellness met Spa, sauna en hammam, toegang inclusief bij huur accommodatie
massages mogelijk
ontbijt service € 20,- per persoon per dag
huisdieren toegestaan (vooraf aanmelden) tarief € 70,- per huisdier per verblijf (honden paspoort meenemen svp)
Parkeren € 16,- per dag (1 tot 6 dagen) of € 90,- per week (vanaf 7 dagen)

NB: De parkeergarage dient vooraf gereserveerd te worden. Dit kan tot 3 dagen voor aankomst. De maximale hoogte is 2m30.

*) het kan voorkomen dat de borgsom gedeblokkeerd wordt in de week na uw vertrek

Annuleringsvoorwaarden:

Indien een dienst/reis wordt geannuleerd zijn voor elke cliënt naast de verschuldigde reserveringskosten, het calamiteitenfonds en premie(s) voor de via Het Frankrijk Huis afgesloten reis- en/of annuleringsverzekering, de annuleringsvoorwaarden van de leverancier, zoals hieronder vermeld, van toepassing:

• Bij annulering na boekingsdatum tot 30 dagen voor aankomstdatum: 10% van de reissom
• Bij annulering vanaf de 30e dag (inclusief) tot de 21e dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst: 25% van de reissom
• Bij annulering vanaf de 21e dag (inclusief) tot de 15e dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst: 50% van de reissom
• Bij annulering vanaf de 15e dag (inclusief) tot de 7e dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst: 75% van de reissom
• Bij annulering vanaf de 7e dag (inclusief) tot en met de dag van vertrek/aankomst/aanvang van de dienst of later: de volledige reissom

Waarom in de zomer naar de Alpen?

In de Alpen heersen bergmarmot en steenbok. Machtige bergtoppen en steile wanden vormen het startpunt voor gletsjers, beken en watervallen. Mensen vind je er ook. 's Winters staan ze op ski of snowboard in skioorden als Les Arcs, Chamonix, Mégève en Courchevel. 's Zomers op schoenen met profiel. Dan wordt er gewandeld, geklommen en gefietst. Op bergkammen en in kloven, dwars door bossen en over velden, maar ook door leuke dorpjes.

Maar er is meer meer...
Het romantische Annecy en het mondaine meer van Genève. Hier liggen de kuuroorden Thonon les Bains en Evian les Bains, en de 14e-eeuwse vissershaven Yvoire. Of het Lac du Bourget, het grootste natuurlijke meer van Frankrijk met kuuroord Aix-les-Bains.

Boeiende steden:
Chambéry met zijn statige herenhuizen, Grenoble (Stendhal museum) en Lyon, waar Rhône en Saône samenstromen. Veel herinnert er nog aan de zijdeweverij, ondermeer in de wijk Croix Rousse, die in de 15e eeuw de stad tot grote bloei bracht. Vieux-Lyon bestaat uit sierlijke pleinen, met elkaar verbonden door een wirwar van steegjes. Nu staat Frankrijks tweede stad ook bekend als gastronomisch paradijs, waar internationaal vermaarde koks de sterren van de hemel koken.

Wat je moet weten van de Alpen

Het gebied Franse Alpen heet officieel Rhone-Alpes en bestaat uit de volgende departementen:
• Savoie
• Ain
• Isere
• Rhone
• Loire
• Drome

Ardeche
De Ardeche is in Nederland en Belgie zo bekend dat wij daar een aparte regio van gemaakt hebben.

Actueel weer in de Alpen

Météo Chambéry © meteocity.com