• bergen oz en oisans chalet des nieges alpen fietsen

Algemeen Chalet des Neiges Oz-en-Oisans

De Chalet des Neiges in Oz en Oisans is onderverdeeld in vijf chalets, waarin zich 50 appartementen bevinden. Alle appartementen beschikken over TV en bieden een volledig ingerichte keuken met combi-magnetron (voor de 2/4 en 4/6 personen appartementen) of electrische oven en magnetron (voor de andere appartementen types), keramische kookplaten met afzuigkap, waterkoker, afwasmachine, koelkast, koffiezetapparaat, fluitketel, mixer en toaster.

NB: in gebouw C is er geen lift aanwezig.

Alle appartementen op een rij:

2-kamerappartement 2/4 personen, 30m²:
Volledig ingerichte keuken. Woonkamer met balkon. 1 slaapkamer met 2 losse bedden (tegen elkaar geplaatst). 1 badkamer met bad. 1 toilet.

3-kamerappartement 4/6 personen, 40m²:
Volledig ingerichte keuken. Woonkamer met balkon. 2 slaapkamers met 2 losse bedden of 2-persoonsbed (sommige appartementen hebben 1 slaapkamer met een stapelbed). 1 of 2 badkamers met bad of douche*. 1 toilet.
* Appartementen E3, E4 en E6 hebben maar één badkamer met bad.

4-kamerappartement 6/8 personen, 62m²:
Volledig ingerichte keuken. Woonkamer met open haard en balkon. 3 slaapkamers met 2 losse bedden of 2-persoonsbed. 2 of 3 badkamers met bad of douche. 2 toiletten.
Sommige appartementen zijn als Duplex uitgevoerd. Één of meerdere slaapkamers bevinden zich op een andere niveau.

5-kamerappartement 8 personen, 90m²:
Volledig ingerichte keuken. Woonkamer met open haard en balkon. Er zijn 4 slaapkamers met 2 losse bedden of een 2-persoonsbed (sommige appartementen hebben 1 slaapkamer met een stapelbed), 3 of 4 badkamers met bad of douche en 2 toiletten.

6-kamerappartement 10 personen, 115m²:
Volledig ingerichte keuken. Woonkamer met open haard en balkon. Er zijn 5 slaapkamers met 2 losse bedden of 2-persoonsbed, 5 badkamers met bad of douche. 2 of 3 toiletten.
Sommige appartementen zijn als Duplex of Triplex uitgevoerd. Één of meerdere slaapkamers bevinden zich op een of twee andere niveau.

6-kamerappartement 10 personen Sauna Duplex, 115m²:
Volledig ingerichte keuken. Woonkamer met open haard en balkon. Er zijn 5 slaapkamers met 2 losse bedden of 2-persoonsbed, 2 of 3 badkamers met bad of douche. 4 toiletten. Privé sauna.
Bij een type Duplex bevinden zich één of meerdere slaapkamers op een andere niveau.

7-kamerappartement 12 personen, 135m²:
Volledig ingerichte keuken. Woonkamer met open haard en balkon. Er zijn 6 slaapkamers: 5 met 2 losse bedden en 1 met 2-persoonsbed, 6 badkamers met bad of douche. 2 of 3 toiletten.

8-kamerappartement 14 personen Duplex, 160m²:
Volledig ingerichte keuken. Woonkamer met open haard en balkon. Er zijn 7 slaapkamers met 2 losse bedden of 2-persoonsbed, 7 badkamers met bad of douche. 3 toiletten.
Bij een type Duplex bevinden zich één of meerdere slaapkamers op een andere niveau.
Beschikbaar
 € Vol
Aanbieding op aanvraag
Op aanvraag
Aanbieding
prijzen in € per persoon
aankomst zaterdag, vertrek zaterdag

Inclusief:

lakens | draps
geen opgemaakte bedden bij aankomst)
handdoeken | serviettes
WIFI bij receptie
zwembad, sauna, hammam en fitness | accès piscine, sauna, hammam, fitness
haardroger, handdoekdroger, kluisje en wasrek | sèche-cheveux, sèche serviettes, coffre-fort, étendoir de linge

Exclusief:

+ toeristenbelasting (ter plaatse te voldoen), € 1,80 per persoon per dag
+ eindschoonmaak (vanaf € 45,- tot € 100,- per appartement), de keuken dient u schoon achter te laten en de vaatwasser uitgeruimd
+ borgsom bij aankomst, € 500,-


Extra informatie:
+ huisdier toegestaan, hond € 75,- p.w. en kat € 40,- p.w.
+ parking gratis indien beschikbaar
+ raclette, fondue en pierrade apparaten te leen bij receptie
+ wasmachine aanwezig (niet gratis)
+ bagagerie

Waarom in de zomer naar de Alpen?

In de Alpen heersen bergmarmot en steenbok. Machtige bergtoppen en steile wanden vormen het startpunt voor gletsjers, beken en watervallen. Mensen vind je er ook. 's Winters staan ze op ski of snowboard in skioorden als Les Arcs, Chamonix, Mégève en Courchevel. 's Zomers op schoenen met profiel. Dan wordt er gewandeld, geklommen en gefietst. Op bergkammen en in kloven, dwars door bossen en over velden, maar ook door leuke dorpjes.

Maar er is meer meer...
Het romantische Annecy en het mondaine meer van Genève. Hier liggen de kuuroorden Thonon les Bains en Evian les Bains, en de 14e-eeuwse vissershaven Yvoire. Of het Lac du Bourget, het grootste natuurlijke meer van Frankrijk met kuuroord Aix-les-Bains.

Boeiende steden:
Chambéry met zijn statige herenhuizen, Grenoble (Stendhal museum) en Lyon, waar Rhône en Saône samenstromen. Veel herinnert er nog aan de zijdeweverij, ondermeer in de wijk Croix Rousse, die in de 15e eeuw de stad tot grote bloei bracht. Vieux-Lyon bestaat uit sierlijke pleinen, met elkaar verbonden door een wirwar van steegjes. Nu staat Frankrijks tweede stad ook bekend als gastronomisch paradijs, waar internationaal vermaarde koks de sterren van de hemel koken.

Wat je moet weten van de Alpen

Het gebied Franse Alpen heet officieel Rhone-Alpes en bestaat uit de volgende departementen:
• Savoie
• Ain
• Isere
• Rhone
• Loire
• Drome

Ardeche
De Ardeche is in Nederland en Belgie zo bekend dat wij daar een aparte regio van gemaakt hebben.

Actueel weer in de Alpen

Météo Chambéry © meteocity.com