U bent hier: Home > Tour de France 2021
TOUR-2021 fietsen wielrennen

Tour de France 2021

De routekaart van de Tour in 2021 is bekend. Na de start in Bretagne rijden de renners dwars door Frankrijk naar de Alpen om vervolgens tijdens de zwaardere etappes in de Pyreneeën uit te maken wie als eerste in Parijs aankomt. Bekijk onderstaand de route met de officiële presentatie van de Tour organisatie.

TOUR-DE-FRANCE 2021

Bezoek de Ronde van Frankrijk 2021

Van 4 t/m 6 juli 2021 verblijft het peloton in Tignes. Een ideale locatie dus om de Tour van dichtbij mee te maken. Kijk naar de aankomst van de 9e etappe in Tignes, maak het vertrek mee van de 10e etappe én beleef een rustdag tijdens de Tour de France. De rest van de week fiets je zelf op het parcours (Col de la Colombière, Col du Pré, Cormet de Roselend, Col des Saisies, Col de la Madeleine, Montée de Tignes) dat de renners in de dagen daarvoor hebben afgelegd... of geniet je van de rust en de natuur in de bergen. Wij verzorgen je accommodatie, je ontbijt, een speciaal fiets-picknick pakket en geven je tips over waar je het beste de etappe kunt volgen.

Meer weten over de accommodatie in Tignes

Tijdrit door de Dordogne

Op vrijdag 16/07 en op zaterdag 17/07 komt het peloton door het glooiende gebied van de Dordogne. Op 16/07 de finish van de 19e etappe in Libourne en op zaterdag 17/07 een tijdrit van Libourne naar Saint Emilion. Op de een-na-laatste dag organiseert de Tour de France de tweede en laatste tijdrit. De route van 31 kilometer voert door de glooiende wijngaarden van de Bordeaux-streek en een tijdrit is mooi om te kijken. Alle renners komen één voor één voorbij...

Vanuit Chenaud is het niet ver rijden naar de route van de tijdrit. Huur een heerlijk huis aan de rivier, fiets zelf in de omgeving en bekijk de etappe en/of de tijdrit. Wil je meer weten over deze accommodatie en reserveren?


Meer weten en reserveren
Stuur me een e-mail via michel@frankrijkhuis.nl.
NB: Dan gaan we er wel vanuit dat de Tour de France komende zomer gewoon door gaat ...