U bent hier: Home > Club Med

Nieuw: Nederlandse skilessen!

Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar organiseert Club Med Nederlandse skilessen in de schoolvakanties. Deze lessen worden gegeven door Italiaanse skileraren met begeleiding van Nederlandstalige medewerkers. Boekt u dit vóór 7 juli a.s. dan betaalt u slechts € 150,- per kind per week.

Dit is komende winter alleen mogelijk in Club Med Pragelato, een charmant Clubdorp in chaletstijl, middenin de natuur en op 1600 meter hoogte. Het skigebied La Via Lattea (deels Frans, deels Italiaans) biedt u ruim 400 km. skipistes.

Kinderen zijn hier vanaf 2 jaar welkom:
> Petit Club Med (2 en 3 jaar)
> Mini Club Med (4 t/m 10 jaar)
> Juniors' Club Med (11 t/m 17 jaar).

Wintersportvakanties voor Club Med kunnen bij Het Frankrijk Huis geboekt worden. Wij doen dit het liefst telefonisch vanwege de wisselende tarieven voor een wintersportverblijf bij Club Med. Zo kunnen we u het beste voorstel doen.

ALL-INCLUSIVE BY CLUB MED

Wintersport vakanties van Club Med is heerlijk genieten en vooral doen waar u voor op vakantie gaat: genieten! Vanaf het moment dat u reserveert, hoeft u aan niets meer te denken tot u met de ski's in de sneeuw staat.

Bij Club Med geniet u van een all-inclusive wintersportvakantie waarbij echt aan alles is gedacht. U hoeft alleen maar te kiezen en Club Med doet de rest, zodat u samen met uw gezin een onvergetelijke vakantie beleeft. Wanneer u eenmaal in de bergen bent, hoeft u maar aan één ding te denken: genieten. Net zoals in het Clubdorp bent u ook op de pistes vrij om te doen en laten wat u wil!

15% vroegboekkorting winterseizoen 2015|2016
Op woensdag 18/03 opent Club Med de verkoop voor wintersport seizoen 2015|2016. Gedurende 3 dagen (op 18, 19 en 20/03) kunt u profiteren van de beste aanbieding van het seizoen: 15% korting! Geldig op alle Clubdorpenj en voor alle reisdata voor wintersport en winterzon. De korting van 15% heeft een maximum van € 500,- p.p.

Vraag nu offerte op maat aan voor uw favoriete Clubdorp in de Alpen:

Avoriaz
Les Arcs, Peisey-Vallandry
La Plagne
Alpe d'Huez
Chamonix
Meribel
Val d'Isere
Valmorel
Tignes
Serre Chevalier
Val Thorens

Mail info@frankrijkhuis.nl of bel 023 551 22 91