U bent hier: Home > En Route Magazine

Gun uzelf een jaartje Frankrijkf

En Route is meer dan een magazine over Frankrijk. Opgericht in 1985 was En Route het eerste magazine dat schreef over de Franse cultuur, de Franse gastronomie, de taal, en al die stukjes Frankrijk die nog ontdekt moesten worden. Geen glossy lifestyle maar authentiek Frans. Dat is En Route in een notendop. Als magazine verschijnt En Route 5x per jaar, inclusief de jaarlijkse En Route Vakantiespecial, vol inspiratie voor een nieuw vakantiejaar.

Meer dan een tijdschrift
En Route is meer dan dat. Het is een gids voor iedereen die Frankrijk wil beleven, ook buiten de vakanties om. In de uitgebreide rubriek ‘Frankrijk in de Lage Landen’ en ook binnenkort op deze website, informeren we onze lezers uitgebreid over Evenementen waar de Franse cultuur centraal staat: concerten, tentoonstellingen, films, etc. Voor de selectie van ‘En Route Evenementen’ bieden we onze abonnees ook regelmatig een korting of iets extra’s.

Frankrijk beleven
De uitgever van EnRoute organiseert jaarlijks enkele evenementen:

De Franse Dagen
Hét voorjaarsevenement dat we jaarlijks organiseren in nauwe samenwerking met Côte & Provence en Maison en France. Noteer alvast in uw agenda: 16 en 17 mei op en rond Kasteel Heeswijk bij Den Bosch.

De Maison en France Kasteeldagen
De jaarlijkse bijeenkomst voor alle trotse bezitters van een huis in Frankrijk en iedereen die daar stiekem van droomt. Klik hier voor meer informatie over de Maison en France Kasteeldag die onlangs werd gehouden. Noteer alvast 28 en 29 november 2015 voor de volgende bijeenkomst voor eigenaren en kopers van een huis in Frankrijk.


Meer weten over En Route?