U bent hier: Home > Espace San Bernardo

Actueel weer en sneeuwval in La Rosière


Skigebied Espace San bernardo in cijfers

Laagste punt 1441 m.
Hoogste punt 2640 m.

Espace San bernardo beschikt over in totaal 150 km. pistes, waarvan
69 km. makkelijk
58 km. gemidddeld
23 km. moeilijk


Er zijn:
20 sleepliften
16 stoeltjesliften
1 gondellift
10 km. langlaufloipen
Halfpipen en funpark aanwezig

La Rosière

Het Franse plaatsje en skigebied La Rosière ligt op 1850 ligt in het hart van de Franse Alpen. La Rosière is nog echt een authentieke wintersportplaats, hier geen betonnen gebouwen, maar charmante huisjes die prima passen in het 'Wintersport plaatje'. Doordat alles dicht bij elkaar ligt en heel overzichtelijk is is het een zeer geliefde bestemming voor gezinnen en families. De accommodaties zijn hier vaak een stuk ruimer dan dat men van Frankrijk gewend is en tevens zijn ze van een hoge kwaliteit. Je vind hier geen uitgebreide après-ski aanbod, wel zijn er genoeg restaurantjes, een enkele bar en winkels. Kortom alles om je Wintersportvakantie geslaagd te maken.

Met de auto naar Espace San Bernardo

La Rosiere ligt op 1115 km. vanaf Utrecht (NL) en 954 km. vanaf Brussel (BE). De route voert tot ca. 25 km. voor Bourg Saint Maurice over snelwegen.

Met de bus naar Espace San Bernardo

Op dit moment organiseren wij geen busreizen naar Espace San Bernardo.

Met de trein naar Espace San Bernardo

Voor La Rosiere neem je de trein tot aan Bourg Saint Maurice. De SkiThalys, de Eurostar en de TGV stoppen allemaal in het eindstation dat Bourg Saint Maurice is. Hier vandaan gebruik je een taxi of de bus om de laatste kilometers naar je skibestemming af te leggen.

Met het vliegtuig naar Espace San Bernardo

Espace San Bernardo ligt het dichtstbij de luchthaven Chambery. Ook de luchthavens van Lyon en Grenoble of zelfs Geneve liggen niet verder dan 2 a 2,5 uur rijden van dit skigebied. Voor dit laatste stuk tot aan je accommodatie in Espace San Bernardo regelen wij graag je taxi, minibus of huurauto.