Frankrijk vakantieland, nog zoveel te ontdekken

Hoe komt het toch dat Frankrijk elk jaar één van de meest populaire vakantielanden is. Komt dat door de prachtige natuur, het mooie weer, de Franse landschappen en de pittoreske dorpen? Komt het door de ongelooflijke hoeveelheid culturele bezienswaardigheden die we op zomervakantie in Frankrijk kunnen bekijken? Is het de wijn uit Frankrijk? De Franse kaas... het stokbrood uit Frankrijk? Of is het simpelweg en combi van dat alles en vinden we het gewoon heerlijk om in Frankrijk op zomervakantie te gaan vanwege de relaxte sfeer; dat ontspannen vakantiegevoel dat over je komt als je de grens passeert.
frankrijk-vakantieland

Frankrijk heeft veel te bieden voor uw zomervakantie

In de Franse regio's, zoals Corsica, Provence, Cote d'Azur, Languedoc Roussillon, Auvergne, de Alpen of de Dordogne, bieden we alle type accommodaties. Zoekt u een hotel, een camping, een luxe appartement, eeng oed hotel, een bijzonder chambre d'hote (bed and breakfast) of een villa met zwembad? Op onze speurtochten door Frankrijk verzamelen wij continu de leukste en meest bijzondere vakanties (accommodaties) zodat u een goede keus kunt maken.
frankrijk-vakantieland

Wat gaat u doen op uw zomervakantie in Frankrijk?

Bent u liefhebber van een strandvakantie? De kusten van Frankrijk, met name in Bretagne, de Atlantische Kust of Aquitaine, de Languedoc Roussillon, de Cote d'Azur maar vooral op Corsica herbergen fantastische zandstranden. Bent u sportief en actief ingesteld op uw vakantie? Bezoek dan eens de Franse Alpen waar we naast bijzondere hotels en luxe appartementen u ook kunnen informeren over de prachtige wandelroutes, mountainbike mogelijkheden en de sport activiteiten die u in de Franse Alpen kunt beoefenen.

Gaat u meer voor de Franse cultuur tijdens uw zomervakantie? Vindt u het leuk om onderweg mooie stadjes en natuurgebieden te bezoeken? Dan zijn onze Auto Ontdek Vakanties Frankrijk wellicht wat voor u. Autorondreizen met bijzondere thema's waarbij de nadruk ligt op de relaxte wijze waarmee u de regio ontdekt. U leest er hier meer over.
frankrijk-vakantieland

Met de kinderen op zomervakantie naar Frankrijk

Met de kinderen op vakantie zoekt u wellicht een leuk, kleinschalig vakantiepark waar ook andere kinderen spelen. Of zoekt u een villa met zwembad en bent u liever een beetje met de familie onderling (opa en oma mee). Binnen ons aanbod kunt u zelf een makkelijke keuze maken voor uw zomervakantie. Om u te helpen maakten we wat speciale thema ingangen zodat u wellicht geïnspireerd raakt.
vakantiehuis zwembad cote d azur provence villa zwembad paradise

Boek een luxe vakantievilla voor de zomervakantie

Het boeken van een villa of luxe vakantiewoning - vaak met privé zwembad - is niet gemakkelijk. Er is op internet heel erg veel keuze en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Veiliger en vertrouwder is het reserveren van een vakantiehuis voor de zomervakantie in Frankrijk via Het Frankrijk Huis. De zekerheid van het Garantiefonds GGTO én ruim 25 jaar ervaring in Frankrijk. We kennen de meeste van de huizen die we aanbieden en kunnen u derhalve vertellen of het past bij uw wensen. Heeft het huis een eigen tuin, een omheind zwembad en zijn er speciale Corona annuleringvoorwaarden?

Bekijk onze lijst met huizen in de Dordogne, aan de Côte d'Azur, in de Franse Alpen of aan de Atlantische kust. Zoek je een villa met zwembad? Een comfortabel huis op een kleinschalig vakantiepark? Is het strand dichtbij of is er een meertje in de buurt waar we op vakantie kunnen zwemmen? Maak ons je wensen kenbaar en we doen je graag een voorstel op maat. Niet al onze huizen en vakantiewoningen staan op de website... dus zie je niet direct het voor jou passende huis, bel of e-mail ons. Dan gaan we voor je op zoek naar het ideale vakantiehuis in Frankrijk.

Bon voyage!

T. +31 (0)23 551 22 91
E. Webmasterinfo@frankrijkhuis.nl

Reisvoorstel op maat en passend reisadvies

Wat voor zomervakantie in Frankrijk het ook wordt. We helpen u graag. Het Frankrijk Huis staat voor:

kennis van accommodatie
kennis van omgeving en regio
affiniteit met accommodatie (wij willen er ook graag verblijven)
affiniteit met het land
kennis van de taal
optimale service (snelheid, flexibel, service op maat)

Merci et bon voyage en France