Wil jij kans maken op een week Corsica met Fred de la Bretoniere?

Droom jij van een heerlijke vakantie vol zon, zee en strand? Fred de la Bretoniere kan je droom waarmaken want ze geven tussen 16 maart en 7 april een reis naar Corsica weg voor twee personen!

Wat moet je doen?
Motiveer waarom jij het verdient om samen met een vriend(in) deze vijfdaagse reis te maken! Ga nu naar de Facebookpagina en tag je vriend(in) die je mee wil nemen en motiveer waarom jullie deze luxe reis verdienen! Je kunt ook deelnemen door het invullen van een postkaart in een van de Fred de la Bretoniere winkels.

Succes !

Deze reis wordt aangeboden door Het Frankrijk Huis

Hoe ziet de reis eruit?

5 daagse reis naar Corsica voor twee personen
Van zaterdag 5 september t/m woensdag 9 september
Verblijf in een tweepersoonskamer in Hotel Le Goéland in Porto- Vecchio
Verblijf op basis van logies en ontbijt
Huurauto inbegrepen voor 5 dagen
Vertrek vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol

Bekijk voor meer informatie over de wedstrijd en de reis de actievoorwaarden.

Over Fred de la Bretoniere

“Mijn schoenen en tassen zijn ontworpen om je beter te voelen. Bij elke stap die je zet, worden mijn producten een deel van jezelf. Mijn ontwerpen onderstrepen jouw persoonlijkheid net als een spijkerbroek die naarmate hij meer is gedragen, steeds dierbaarder wordt.”

De handtekening van Fred de la Bretonière weerspiegelt een tijdloze nonchalance. Vrouwelijk stoer en toch elegant. Zijn ogenschijnlijk eenvoudige ontwerpen verbinden kwaliteit aan duurzaamheid. De klassieke basis van de ontwerpen worden subtiel aangevuld met modieuze trends.

Veel producten van Fred de la Bretoniere worden gemaakt van plantaardig gelooid leer dat door deze behandeling stevig en robuust is, maar tegelijkertijd soepel genoeg blijft om zich aan te passen. Door deze behandeling gaat het leer er naarmate het ouder wordt mooier uit zien. Elke tas en elk paar schoenen van Fred de la Bretoniere heeft een ziel waaraan de gebruiker dagelijks zijn of haar eigen ziel toevoegt. Vandaar: for every sole a soul.