Glamping en bijzondere adresjes

Glamping is geen trend meer, maar de nieuwe standaard voor luxe kamperen. Deze verblijfsvorm in de openlucht, vertegenwoordigt het nieuwe vakantie vieren onder een comfortabel en vaak heel inspirerend dak, allang niet meer alleen van canvas…

Glamping in Frankrijk

De meesten onder ons associeren Glamping met een trendy, volledig ingerichte tent. Daar is het inderdaad allemaal mee begonnen maar tegenwoordig is het een verzamelnaam gewonden voor allerlei bijzonder logeeradressen. Denk aan verblijf in een pipowagen, een boomhut, een safaritent, een tipi, een strandhuisje, een wijnvat (ja, echt waar!), een hemeltent (om ’s avonds naar de sterren te kijken) en ga zo maar door.

Onze selectie van leuke glamping adressen

In onze rubriek slapen hebben we een speciale categorie gemaakt voor glamping en andere bijzondere adresjes in Frankrijk. Persoonlijk door ons geselecteerd en stuk voor stuk plekjes waar we zelf ook zouden willen verblijven. En telkens aangevuld met nieuwe ontdekkingen en originele logeeradressen. We hopen je ermee te kunnen inspireren voor je volgende vakantie!