Waarom reserveren bij Het Frankrijk Huis

Focus op bijzondere vakantieadressen in Frankrijk
Sinds 1994 zijn wij altijd op zoek naar leuke, nieuwe en bijzondere adressen voor uw vakantie in Frankrijk. En nog altijd vinden we elk seizoen nieuwe accommodaties en bestemmingen. Waarom doen we dat? Omdat we het leuk vinden deze leuke plekjes met u te delen.

Betaalt u via ons meer dan als u rechtstreeks boekt?
Nee, zeker niet. Wij onderhandelen voor u - als intermediair - met de leveranciers (van accommodaties, skimateriaal, vervoer etc.) de beste prijs voor uw vakantie. Dat betekent dat u niet meer betaald als dat u rechtstreeks zou betalen. Sterker nog, vaak kunnen we voor u een betere prijs bedingen omdat wij voor een langere termijn en meerdere klanten afspraken maken met deze leveranciers.

Online of reisvoorstel op maat
U kunt bij ons op de diverse websites uiteraard online boeken. Vindt u dat echter lastig, heeft u nog vragen of wenst u dat wij voor u een reisvoorstel (vrijblijvend) op maat maken? Neemt u dan contact met ons op via de contactformulieren bij onze accommodaties, via een email aan info@frankrijkhuis.nl, of belt u met +31 (0)23 551 22 91.

Ruim 20 jaar ervaring, wij kennen accommodaties en regio's
Omdat wij als specialist al sinds 1994 met Frankrijk bezig zijn, kennen wij zo goed als alle accommodaties, regio's, eilanden en skigebieden. Met deze kennis kunnen wij uw vragen beantwoorden en u helpen bij het uitzoeken van de juiste en best passende accommodatie voor úw vakantie. Welk hotel heeft goede kinderfaciliteiten, slapen we hier rustiger aan de achterzijde, is dit hotel écht aan zee of welk skigebied is nu beter als we met de hele familie gaan? En als we iets niet weten... dan zoeken we dat voor u uit!

Zekerheid van Garantiefonds Reizen en Calamiteitenfons
Deze SGR-garantie houdt in dat u, onze klant, ervan verzekerd bent dat uw vooruitbetaalde reisgelden wordt terugbetaald als de wij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kunnen nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Kennis van de taal
Alle medewerkers van Het Frankrijk Huis spreken Frans. Dat maakt het contact, de onderhandelingen of het bespreken van uw specifieke wensen met onze leveranciers erg makkelijk. Zo kunnen we net even beter uw preferenties doorgeven en er voor zorgen dat u net een beter appartement of hotelkamer krijgt.

Optimale service (snelheid, flexibel, service op maat)
Als u ons belt (of mailt) omdat u uw volgende vakantie in Frankrijk door wil brengen, dan vragen we u het hemd van het lijf. Met een reden uiteraard. Hoe meer we van u weten, hoe meer informatie over uw wensen en preferenties, de samenstelling van uw reisgezelschap, het budget, hoe beter we voor u een passende offerte kunnen maken. U ontvangt van ons altijd twee opties die we in overleg met u samensmelten tot één sluitend reisvoorstel waarmee u tevreden bent.

Ik hoop dat onze werkwijze met dit verhaal duidelijk is geworden. Heeft u toch nog vragen? Stuurt u mij een email, of bel me op +31 (0)23 551 22 91. We helpen u graag.

Het Frankrijk Huis

September 2016