Onze productlabels:

Frankrijk Wintersport
Bijzondere vakantieadressen in de beste skigebieden van Frankrijk. Hotels, luxe appartementen, chalets, alles op maat, en aangevuld met extra's als skimateriaal, skipas, skiles, catering, vluchten, treinreizen, transfers.

Zomers Frankrijk
Vakantiehuizen, villa's met zwembad, appartementen, hotels, auto ontdek vakanties en rondreizen op maat in de mooiste regio's van Frankrijk.

Tropisch Frankrijk
Frankrijk kent een aantal prachtige, exotische bestemmingen aan de andere kant van de wereld: Martinique, Guadeloupe, Saint Barthelemy, La Reunion en Nieuw Caledonië. Wij verzorgen maatwerkreizen inclusief verblijf, rondreizen, island hoppen, autohuur en vluchten met o.a. KLM/Air France.

Corsica Reizen
Corsica is schitterend, Corsica is een eiland in de Middellandse Zee, Corsica is dichtbij en Corsica heeft heel veel te bieden op het gebied van natuur, cultuur, gastronomie, zon en zee... en mooie en bijzondere accommodaties. Of dat nu een 3-sterren hotel, een 5-sterren hotel, een appartement of een villa met zwembad is.

Heeft u vragen of wilt u graag aanvullende informatie? We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 09u30 tot 17u00 op +31 (0)23 551 22 91

Het Frankrijk Huis