Aanbiedingen

Kinderen van 4 t/m 12 jaar krijgen op sommige afvaarten 50% korting. Bel ons of stuur een e-mail voor een offerte op maat.
+ E-mail info@frankrijkhuis.nl
+ Telefoon +31 (0)23 551 22 91
corsica-ferries

Aan boord

De restaurants
Aan boord kunt u tijdens de hele overtocht van verschillende restaurantformules gebruik maken tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding.
Op alle ferry's kunt u de maaltijd gebruiken naar eigen voorkeur:
Fastfood op de de Corsica Express, zelfbedieningsbuffet op alle Cruise Ferries, aan boord van de Mega Express en op de Corsica Shuttle.

Boetiek aan boord van de ferry's
Kom koopjes halen in de winkels tijdens de overtocht! U vindt er parfums en cosmetica, gadgets en artikelen die alleen maar op ferry's worden verkocht. Op deze artikelen krijgt u vaak meer dan 20 % korting!

Hutaccommodatie

DAGOVERVAARTEN
Zitplaatsen: Tijdens de overtochten aan boord van de Corsica Express kunt u plaatsnemen in een stoel in de "Espace" lounges. Deze service is bij het tarief inbegrepen. Aan boord van de Mega Express zijn er afgesloten lounges met comfortabele stoelen die u kunt reserveren vanaf € 8. Hut-arrangement : Voor de overtochten aan boord van de Mega Express, de Cruise Ferries en de Corsica Shuttle, kunt u een eigen hut reserveren vanaf € 30

NACHTOVERVAARTEN
Hutten: Voor de overtochten aan boord van de Mega Express, Cruise Ferries en de Corsica Shuttle adviseren wij u een hut te reserveren. Deze worden verhuurd tegen een vaste prijs (ongeacht het aantal personen). Wij wijzen u erop dat er verschillende typen van hutten zijn en dat niet op alle ferry's dezelfde hutten beschikbaar zijn.

Bedden: Op sommige overtochten kunt ook losse bedden reserveren. In dat geval beschikt u niet over een hut voor u alleen, maar deelt u de hut met andere passagiers van hetzelfde geslacht. Wij kunnen niet garanderen dat de personen met wie u reist dezelfde hut krijgen toegewezen.
Let op: Wij wijzen u erop dat de bovenbedden van hutten met stapelbedden alleen met een ladder toegankelijk zijn. Deze zijn niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.