guadeloupe aqualodge

Nieuwe accommodatie(s) Guadeloupe

Slapen op het water
Een van de redenen om naar de Franse Antillen en het Caraibische gebied te gaan, is het helderblauwe water. Sinds dit jaar is het mogelijk om op dat helderblauwe water je vakantie te vieren... de Aqualodge. Een comfortabele, eco en milieuvriendelijk woonschip dat net voor de kust bij de haven van Saint Francois op Grande Terre (Guadeloupe) is afgemeerd. Geschikt voor 4 personen (2 slaapkamers) en een glazen bodem in de woonkamer. Zo kan je de vissen onder je de boot door zien zwemmen.

Meer info: Aqualodges Guadeloupe
gite-soleil-couchant-guadeloupe

Kleurrijke gites op 400 m. van het strand

Kleurijke huisjes vlakbij het strand van Deshaies
Deshaies en het strand van Plage de Grande Anse zijn op Guadeloupe goed bekend. Deshaies is een sfeervol, klein dorpje aan zee en er worden veel afleveringen van de detective-serie 'Death in Paradise' opgenomen. Plage de Grande Anse werd ons ooit door een inwoonster van Guadeloupe aangeraden en is - ik kan het bevestigen - één van de mooiste stranden van Guadeloupe. Niet alleen een mooi zandstrand en een helderblauwe zee, maar ook leuke eettentjes, en veel palmbomen wat prettig is voor de schaduw. De gites van Soleil Couchant liggen op slechts 400 m. van dit mooie strand.

Meer info: Soleil Couchant op Guadeloupe
hotel la suite villa martinique

Nieuwe accommodatie Martinique

Vakantiewoningen met privé jacuzzi
Veel van onze klanten vroegen ons naar de mogelijkheid om hun tropische vakantie op de Antillen in een vakantiehuis door te brengen. Je hebt dan wat meer vrijheid (vergeleken met een hotel), als je met de kinderen gaat is een eigen huis tijdens je vakantie in de tropen ook wat makkelijker en vaak is het ook een stukje betaalbaarder. Welnu, op Martinique vonden we de sfeervolle vakantiehuizen van La Suite Villa. Behorend bij een (erg leuk) hotel en met uitzicht op de zee straat tussen Les Trois Ilets en hoofdstad Fort-de-France.

Meer info: vakantiewoningen met privé jacuzzi op Martinique

Nieuwe bestemming verwacht: La Nouvelle Caledonie

Momenteel werken we hard aan onze nieuwste bestemming: Nieuw Caledonie ofwel La Nouvelle Caledonie. Een groot eiland van ca. 450 km. lang dat boven Australie en Nieuw Zeeland ligt. Ver weg, toch een onderdeel van Frankrijk en heel erg mooi.

Meer info: La Nouvelle Caledonie