corsica-zen

Vakantie op Corsica, één van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee

Geniet van een vliegvakantie naar Corsica, geniet van je vakantie op Corsica! Of je nu een wandelvakantie, een fietsvakantie of een auto rondreis boekt, met de familie naar Corsica gaat voor een strandvakantie of met vrienden een cultuurvakantie doet... kom naar Corsica, het is echt één van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee. Loop de beroemde en behoorlijk pittige wandelroute GR20 en geniet van de natuur in de bergen rond de oude hoofdstad Corte en het binnenland.

Corsica (La Corse) is een eiland in de Middellandse Zee en is met het vliegtuig en een huurauto goed bereikbaar en te ontdekken. Met uw eigen auto heeft u bovendien vele overtocht mogelijkheden om op Corsica te komen. Wij werken daarvoor samen met Corsica Ferries vanuit o.a. Nice en Toulon. Het bijzondere eiland Corsica (u weet wel, waar Napoleon geboren is) ontdekt u met onze autovakanties in 8 of 15 dagen of zelfs 3 weken waarbij vlucht, autohuur en de accommodaties voor u gereserveerd worden. Zo heeft u meer de tijd om te genieten.

Bekijk onze auto rondreizen en blader door ons uitgebreide aanbod Corsica en laat ons weten wat uw wensen zijn. Er zijn vele mogelijkheden voor een individuele autorondreis op Corsica en wij kunnen u helpen een keuze te maken. Wij bezoeken Corsica regelmatig en kennen de verschillende regio's en de accommodaties. Wij maken dan graag voor u een reisvoorstel op maat.

Introductie video Corsica: