U bent hier: Home > TOUR du ALS

Video van de TOUR du ALS in 2017:

Hoe werkt het?

Je schrijft je in als deelnemer aan de Tour du ALS en betaalt eenmalig 125 euro. Je krijgt hiervoor een prachtig Tour du ALS tenue t.w.v. 100 euro, professionele verzorging van het Rode Kruis voor, tijdens en na de klim en een geweldig eindfeest op de Mont Ventoux met alle deelnemers. Belangrijker nog is de onvergetelijke ervaring en de bijzondere bijdrage die je levert om ALS de wereld uit te trappen!

Je kunt als individu meedoen of met een team. Uitgangspunt is dat elke individuele deelnemer zijn mooie prestatie voor minimaal 1500 euro laat sponsoren om zo geld in te zamelen voor de Stichting ALS Nederland. Het bedrag van 1500 euro is het gekozen streven, omdat er 1500 ALS-patiënten zijn in Nederland. Het mooie is: elke euro die jij via sponsoren inzamelt, gaat naar de strijd tegen ALS!

Overnachten tijdens de TOUR du ALS

Op korte afstand van de Mont Ventoux en de start in het stadje Mazan, ligt dit vakantiepark met diverse type vakantiewoningen. Er zijn in totaal 50 vakantiewoningen beschikbaar in de week van de TOUR du ALS waarvan er 7 aangepast zijn voor personen met verminderde mobiliteit.

Het autovrije vakantiepark Les Demeures du Ventoux ligt op een 5 hectare groot terrein in een rustige en groene omgeving. Een ideale vakantieplek voor families met jonge kinderen en een perfecte uitvalbasis om de prachtige natuur en de pittoreske Provençaalse dorpjes (mét de vele marktjes) in deze omgeving te verkennen. Het vakantiepark is ruim opgezet met geschakelde vakantiewoningen tot max. 6 personen. Alle woningen hebben een terras met klein tuintje. Er zijn veel faciliteiten zoals een multi sportterrein, tafeltennis tafel, springkussen en groot verwarmd buitenzwembad. Voor de volwassenen staan bovendien een fitnessruimte, sauna en jacuzzi tot de beschikking. De inrichting van de vakantiewoningen is eenvoudig te noemen, maar...van alle gemakken voorzien.

Details en tarieven
Voor details, foto's en tarieven verwijzen we u graag naar deze pagina op onze website. Heeft u vragen of wenst u te reserveren? Belt u met ons op +31 (0)23 551 22 91 of stuurt u email aan info@frankrijkhuis.nl

Vervoer naar de Mont Ventoux (busreis)

Indien u niet met eigen auto naar de Mont Ventoux reist, kunnen wij voor u de onderstaande fietsbus reserveren.

+ vertrek op 26 mei, aankomst op
11.45 V Amsterdam
13.00 V Utrecht
15.00 V Eindhoven
16.30 V Maastricht
+ retour naar NL op 2 juni, aankomst op 3 juni
20.00 V Sisteron - 23.00 V Avignon
10.30 A Maastricht
12.00 A Eindhoven
14.00 A Utrecht
15.00 A Amsterdam

Prijzen vanaf € 180,- per persoon retour
Per boeking worden € 20,- reserveringskosten in rekening gebracht.
Bijdrage calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Informatie over de Mont Ventoux

De website 'De Kale Berg' gaat volledig over de Mont Ventoux. Alle routes naar de top, ervaringen, verhalen, filmpjes. Voor een goede voorbereiding mag een bezoek aan deze website dan ook niet ontbreken.