Win een reis naar Guadeloupe op stand Tropisch Frankrijk

Zie je jezelf al zitten?

Hoe ziet jouw Guadeloupe vakantie er uit? Kom langs op onze stand op de Vakantiebeurs en zet jezelf op de foto, beantwoord twee vragen over de tropische Frankrijk bestemmingen en maak kans op een week Tropisch Frankrijk! In samenwerking met het eiland Guadeloupe en Air France wordt tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht een verblijf voor 2 personen inclusief vluchten met Air France als tropische prijs ingezet.

Guadeloupe is een archipel in de Caribische Zee en vormt een overzees departement van Frankrijk. Guadeloupe maakt daarnaast deel uit van de Kleine Antillen. Guadeloupe heeft alle ingrediënten voor een tropische bestemming. De eilanden hebben stuk voor stuk mooie witte zandstranden, helderblauw zeewater, een kleurrijke natuur en een rijke cultuur. Het binnenland is veelal heuvelachtig met verschillende vulkanen, watervallen en tropische regenwouden.

Doe jij mee?

Het Frankrijk Huis

Vakantiebeurs 13 t/m 17 januari 2016
Jaarbeurs Utrecht
Hal 4, stand B129

<b>Bestel online uw entreekaarten met korting</b>

Bestel uw entreekaarten voor de Vakantiebeurs online en u betaalt € 11,- per persoon in plaats van € 15,50 per persoon. Exclusief € 1,- per bestelling administratiekosten.
aqualodges guadeloupe

Actievoorwaarden “Win een reis naar Guadeloupe in 2016” op de Vakantiebeurs 2016.

1. De “Win een reis naar Guadeloupe” actie wordt aangeboden door Het Frankrijk Huis B.V. kantoorhoudende aan de Waarderweg 56 te 2031 BP Haarlem (hierna: HFH) in samenwerking met Les Iles de Guadeloupe, Des Hotels et des Iles en Air France.

2. De uiterste inzenddatum bij deelname van de Actie is 17 januari 2016. De winnaar wordt bekend gemaakt op 31 januari 2016.
3. De Actie houdt in:
• Maak een foto van jezelf en/of je partner op de stand B129 in hal 4 van de Vakantiebeurs voor het scherm in de stand, beantwoord de twee vragen en motiveer via Facebook of via een antwoordformulier in onze stand waarom jij verdient samen met een vriend/vriendin een reis naar Guadeloupe te winnen!
• Met iedere motivatie, mits via Facebook in een reactie of via een antwoordformulier ingeleverd in de stand van Het Frankrijk Huis, maakt u kans op het winnen van de reis.
• De winnaars worden gekozen o.b.v. goede antwoorden op de twee vragen én de beste motivatie en worden op 31 januari 2016 op de hoogte gesteld van winst. Bij deelname wordt de winnaar telefonisch en/of per email op de hoogte gebracht.

4. Deze actie is alleen geldig tijdens de Vakantiebeurs 2016 en binnen Nederland.
5. De actie is toegankelijk voor iedereen die 18 jaar of ouder is.
6. Door deelname aan de prijsvraag verlenen de prijswinnaars toestemming aan Het Frankrijk Huis om hun namen en/of foto’s die zij hebben ingezonden voor promotionele doeleinden in het kader van deze Actie te gebruiken.
7. Over alle deelnemers wordt één winnaar gekozen.
8. Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de actie kunnen van deelname worden uitgesloten.
9. De prijzen zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar en zijn niet inwisselbaar voor geld. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van de prijs vervalt deze aan Het Frankrijk Huis.
10. Het Frankrijk Huis is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die de winnaars eventueel moeten doen of maken in verband met de deelname aan deze prijsvraag, en met de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijs.
11. Op deze Actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
12. Het Frankrijk Huis is niet aansprakelijk voor eventuele typ, druk- of zetfouten.
13. Het Frankrijk Huis behoudt zich het recht voor om de Actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Hiervan zal mededeling worden gedaan op www.frankrijkhuis.nl.
14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Het Frankrijk Huis.
15. In het geval u een opmerking, klacht of vraag heeft over deze Actie kunt u contact opnemen met Het Frankrijk Huis via 023 551 22 91. U kunt ook mailen naar info@frankrijkhuis.nl.
16. Door deelname aan de Actie verklaart de Deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande Actievoorwaarden.
17. Deze actievoorwaarden zijn te vinden op www.tropischfrankrijk.nl/
18. Over deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd.
19. Door deelname aan de winactie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden.
20. Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van de aanbieder en partners van deze medewerkers.

Versie 1.0
Januari 2016
Het Frankrijk Huis BV