De mooiste Franse skigebieden

De Franse skigebieden bieden goede skimogelijkheden voor zowel beginners, gevorderde skiërs, vergevorderde wintersporters en snowboarders. Wandelaars en langlaufers komen in de Franse Alpen goed aan hun trekken door de uitgestrektheid van de topgebieden. Veel van de skigebieden liggen in een Nationaal Park waardoor je tijdens je langlauf (ski de fond) of wandeltocht optimaal kunt genieten van rust en mooie natuur. In de Franse Alpen liggen de meeste wintersportgebieden op grote hoogte waardoor de sneeuwcondities goed gewaarborgd zijn en het seizoen er meestal langer duurt dan elders.

Wintersport accommodaties

De laatste jaren is er veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de wintersportaccommodaties in de Franse Alpen. Het Frankrijk Huis is sinds 1994 op zoek naar de meest bijzondere wintersportadressen voor jouw wintersportvakantie. Elke winter gaan we op pad om onze accommodaties te controleren en weer nieuwe te ontdekken. Als u suggesties heeft dan houden we ons aanbevolen. Door onze bezoeken aan de accommodaties en de skigebieden zijn we altijd goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U kunt over bekende en onbekende bestemmingen en accommodaties altijd bellen op +31 (0)23 551 22 91 of een email sturen aan info@frankrijkhuis.nl.

Spa, wellness, massages

Als u een dag in de sneeuw actief geweest bent is het heerlijk om na het skien of snowboarden te kunnen genieten van een goede accommodatie, een duik in het zwembad of een ontspannende massage. De Spa is niet meer weg te denken (veel van onze accommodaties hebben een eigen Spa met zwembad, jacuzzi en/of sauna).

De heerlijke Franse keuken op wintersport

Goed eten, zowel op de piste als in de wintersportdorpjes, is in Frankrijk eigenlijk nooit een probleem. Natuurlijk is het handig dat je weet waar het goed is en waar niet… In alle skigebieden geven wij daarom onze klanten Huistips voor de lunch en het diner. Mocht u een aanrader hebben voor een restaurant, bel ons op +31 (0)23 551 22 91 of stuur een email aan info@frankrijkhuis.nl.

Wat kunnen wij voor uw wintersportvakantie betekenen?

Wintersport is keuzes maken. Veel keuzes maken. Gaan we in een appartement, een chalet of toch een hotel? Willen we allemaal een eigen slaap- en badkamer? Aan de piste of toch niet? Hoever is het eigenlijk rijden en wat kosten de skipassen nu eigenlijk? Is er niet een familieskipas zodat we voordeliger uit zijn? Hoe groot is dit skigebied en waar kunnen mijn kinderen op skiles? Allemaal vragen waarop een antwoord gevonden moet worden om de wintersportvakantie tot een succes te maken. Wij helpen u daarbij graag. We kennen de skigebieden, de accommodaties en we helpen u graag bij het regelen van uw reis, uw verblijf, de skipassen, het skimateriaal, de skilessen. We doen u graag een wintersportvoorstel op maat.

Wij helpen u graag met een wintersportvakantie op maat

Waarom reserveren bij Het Frankrijk Huis
+ focus op bijzondere vakantieadressen in de sneeuw
+ hoog service en kennisniveau
+ kennis en affiniteit van accommodatie (product)
+ kennis van omgeving en regio
+ prima prijs/kwaliteitverhouding
+ zekerheid van Garantiefonds Reizen
+ kennis van de taal
+ optimale service (snelheid, flexibel, service op maat)

Graag tot ziens in één van onze skigebieden!

Het Frankrijk Huis