U bent hier: Home > Zin in Parijs

Met de kids naar Parijs

We hoeven het u niet meer te vertellen... maar in Parijs is in elk jaargetijde van alles te doen, te zien en te beleven. In 2015 (en daarna natuurlijk ook) laten we u graag het onbekendere Parijs zien, bieden we u arrangementen voor evenementen, leuke tentoonstellingen en nieuwe winkels of musea. Waarbij u natuurlijk slaapt in één van onze bijzondere hotels in Parijs.

Hotels en arrangementen

#1. Vier de start van de zomer met het Fete de la Musique, 21 juni 2015

Later dit jaar volgen:
#2. Parijs met de Kids
#3. Parijs aan het strand (Paris Plage)

--

Parijs op maat
Boek online uw hotel in Parijs en profiteer van onze selectie goede en bijzondere hotels in Parijs. Zoekt u iets speciaals, viert u een jubileum, wilt u er gewoon een mooie reis van maken? Gaat u met een zakelijke reden naar Parijs? Laat het ons weten en maken graag voor u een reisvoorstel op maat.

Reizen naar Parijs met de Thalys
Naast de reservering van uw hotel, restaurant, excursie of show, maken we uw reis naar Parijs graag compleet met de reservering van uw treinreis naar Parijs met Thalys.

Gratis reisgids Parijs bij boeking van 3 nachten of meer
Capitool reisgidsen wijzen u al ruim 20 jaar de weg in binnen- en buitenland. De gidsen zijn voorzien van veel nuttige informatie, tips en mooie tekeningen. Per boeking van minimaal 3 nachten Parijs ontvangt u van ons een Capitool Reisgids Parijs gratis.