Elke zomervakantie maken we er een sport van om een bijzonder vakantieadres of bestemming in Frankrijk te vinden. Gaan we op zomervakantie met de hele familie, gaan opa en oma ook mee, wat voor vakantiehuis zoeken we dan in de Provence? Of toch liever naar Corsica? Gaan we met de auto op vakantie naar Frankrijk, doen we een autovakantie of een rondreis... Er zijn veel vragen te beantwoorden. En als er een antwoord is op die vragen, dan rest er nog de zoektocht op het internet naar die mooie bijzondere locatie in Frankrijk. En dat is best een uitdaging. Daar kunnen wij over meepraten.

Welke regio
Frankrijk heeft vele mooie regio's. Wie is er niet geweest in de Provence, aan de Cote d'Azur, Dordogne, Auvergne, Bretagne of Normandië? Of u nu kiest voor de Franse Alpen deze zomer of Corsica, wij kennen de regio's én, nog belangrijker, we hebben er de leukste en meest bijzondere vakantieadresjes gevonden.

Wat voor accommodatie
Wij hebben voor u een ruime keuze aan hotels, chambres d'hote (bed and breakfast), appartementen, vakantieparken, vakantiehuizen, villa's met zwembad, campings of glampings gevonden en op deze website bij elkaar gezet. U kunt ze online boeken maar we doen u net zo lief een vrijblijvend reisadvies op maat.

Hoe reizen we naar Frankrijk
In de meeste gevallen reizen we nog steeds met de auto naar Frankrijk. De afstand is te overzien (wat voor reizen met kinderen een voordeel is), de wegen zijn goed en de service op de Franse autowegen is meestal prima. Mocht u overwegen met de trein (Thalys, TGV) of het vliegtuig (Transavia, KLM, Air France) naar Frankrijk te reizen. ook daarmee helpen we u graag.

Frankrijk vakantie inspiratie
Op onze website over uw zomervakantie in Frankrijk kunt u eenvoudig Zoeken&Boeken. Voer uw reisperiode in, selecteer eventueel regio en accommodatie en de suggesties voor uw Frankrijk zomervakantie komen naar voren. Die zoekresultaten kunt u filteren op belangrijke criteria als de ligging, mag de hond mee, afstand etc.

Onder het kopje Inspiratie geven we u suggesties op thema, een aanbieding of een leuke bestemming of accommodatie die wat extra onder de aandacht gebracht mag worden. Gewoon om dat het zo'n leuk plekje in Frankrijk is.

Bon voyage en France